Efsane güreşçiler Reşit Karabacak ve Nihat Kabanlı'nın tedavisi sürüyor

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, koronavirüse yakalanan güreş milli takımı eski antrenörlerinden Reşit Karabacak ve Nihat Kabanlı'nın tedavisi için devletin tüm imkanlarıyla devreye girdiğini söyledi.
aa:text:20201115:22945816
|
15 Kasım 2020, Pazar - 11:42
Efsane güreşçiler Reşit Karabacak ve Nihat Kabanlı'nın tedavisi sürüyor

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, Bursa Şehir Hastanesi'nde tedavileri devam eden Nihat Kabanlı ve Reşit Karabacak'ın sağlık durumları ciddiyetini koruyor.

Karabacak ve Kabanlı'nın sağlık durumu nasıl?

Açıklamada konuyla ilgili Başkan Musa Aydın, "Kovid-19 dışında Nihat Kabanlı hocamızda kanser hastalığı var, Reşit Karabacak hocamızda şeker hastalığı var; ayrıca böbreklerinde de problem olduğu için diyalize giriyor. Gerekli olan plazma kan dün akşam yoğun gayretlerimizle çok şükür bulundu. Şampiyonlarımızın durumunu federasyon olarak an ve an takip etmekteyiz." ifadelerini kullandı.

 "Şampiyonlarımız emin ellerde"

Şehir hastanesi doktorlarının tıbben yapılması gereken her şeyi yaptığını anlatan Aydın, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Bursa Valisi Yakup Canbolat'ın şampiyonların durumlarını yakından takip ettiklerini kaydetti. 

Aydın, "Şampiyonlarımız emin ellerde. Bu iki şampiyonumuzun sağlıklarına kavuşması için hepinizden dua bekliyoruz. Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin." dedi.



http://www.ankaramasasi.com/haber/366246/efsane-guresciler-resit-karabacak-ve-nihat-kabanlinin-tedavisi-suruyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.