AK Partili Sinan Burhan'dan CHP'li Selim Kaptanoğlu'na destek

AK Parti Altındağ Meclis Üyesi Sinan Burhan, CHP Yenimahalle Belediye Meclis Üyesi Selim Kaptanoğlu'nun "8-10 seçim kaybeden genel başkanların koltuklarını bırakmadığı" yönündeki çıkışına destek verdi. Burhan, "Selim Bey'e katılıyorum. Kemal Kılıçdaroğlu'nun mutlaka bırakması lazım." dedi.
Ankara Masası
|
10 Aralık 2020, Perşembe - 10:49
AK Partili Sinan Burhan'dan CHP'li Selim Kaptanoğlu'na destek
Ankara Büyükşehir Belediyesi meclisinin Aralık ayı 2. birleşiminde konuşan CHP Yenimahalle Belediye Meclis Üyesi Selim Kaptanoğlu, bazı genel başkanların 8-10 seçim kaybettiği halde koltuklarını bırakmadığını ifade etti.  Kaptanoğlu'nun bu çıkışı AK Parti grubu tarafından alkış aldı. 


"Selim Bey'e katılıyorum" 

Konu hakkında görüşü sorulan AK Parti Altındağ Meclis Üyesi Sinan Burhan, "Selim Bey'e katılıyorum. Kemal Kılıçdaroğlu'nun mutlaka bırakması lazım. 8 seçim kaybetti. Zaman zaman belediyede farklı görüşlerde olsak da Selim Bey'in bu görüşünü biz AK Parti grubu olarak destekliyoruz. Selim Bey doğru söylüyor. 8 seçimi kaybeden tek genel başkan sayın Kılıçdaroğlu." dedi.


"Hangi partide yalakalık varsa açıklasın"

Kaptanoğlu'nun siyasette var olmak isteyenlerin genel başkanlara yalakalık yapmak zorunda bırakıldığı yönündeki açıklaması hatırlatılan  Burhan, "AK Parti içerisinde genel başkana kimse yalakalık yapmaz. Ama başka partilerde bu yapılıyorsa bu ayıptır. AK Parti emeği ve alın teri ile hizmet eden bir partidir. AK Parti'de başarı ödüllendirilir. Başarısızlık ödüllendirilmez. AK Parti'de yalakalığa ihtiyaç olmaz. AK Parti'de emek ve alın teri vardır. Selim Bey hangi partide yalakalık varsa bunu açıklamalıdır." şeklinde konuştu.  
http://www.ankaramasasi.com/haber/432013/ak-partili-sinan-burhandan-chpli-selim-kaptanogluna-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.