Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'yaptırım' açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Amerika'nın kalkıp CAATSA diye bir olayla Türkiye'yi karşı karşıya getirmesi, NATO’daki çok önemli bir ortağına yapılan bir saygısızlıktır. ABD'de devir teslimden sonra herhalde akışı çok daha iyi göreceğiz. Onun için bize düşen 'men sabera zafera'; sabredeceğiz ve göreceğiz." dedi.
Ankara Masası
|
11 Aralık 2020, Cuma - 12:09
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'yaptırım' açıklaması
Azerbaycan'ın başkenti Bakü’de, Dağlık Karabağ'daki zafer dolayısıyla düzenlenen törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dönüş yolunda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

ABD'nin yaptırım tehdidi

Erdoğan, "Amerika'nın kalkıp CAATSA diye bir olayla Türkiye'yi karşı karşıya getirmesi, NATO’daki çok önemli bir ortağına yapılan bir saygısızlıktır. ABD'de devir teslimden sonra herhalde akışı çok daha iyi göreceğiz. Onun için bize düşen 'men sabera zafera'; sabredeceğiz ve göreceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun dinlendiği iddiası

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun dinlendiği iddiasına ilişkin "Seni kim, nerede, ne zaman dinlemiş? Yargıya anlat. Ona göre de gereği yapılır." diye konuştu.

"Başladığımızda aşıyı olacağım"

Erdoğan, Kovid-19 aşısı konusunda "Ben inşallah başladığımızda aşıyı olacağım." dedi.

Hayvanları Koruma Kanununa ilişkin de açıklama yapan Erdoğan, "Çalışılıyor. Onda şu anda geri adım atma yok. Büyük ihtimalle bütçeden sonra çıkar." ifadesini kullandı.
http://www.ankaramasasi.com/haber/433939/cumhurbaskani-erdogandan-yaptirim-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.