Ankara-Niğde Otoyolu’nun ikinci kesimi açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmasında Gölbaşı şehir geçişi projesi, Ankara-Niğde otoyolu 2. kesimi ve Ankara-İzmir hızlı tren hattı projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.
Büşra Bayrak
|
15 Aralık 2020, Salı - 16:57
Ankara-Niğde Otoyolu’nun ikinci kesimi açılıyor
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçtiğimiz günlerde TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Ankara’nın ulaşım projeleriyle ilgili önemli bilgiler paylaştı.


Bakan Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu 2’nci kesimini 16 Aralık'ta, Ankara Gölbaşı şehir geçişi, Kızılcahamam tünellerinin açılışlarını ise önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceğini belirtti.


Ankara-İzmir hızlı tren hattındaki çalışmalara da değinen Bakan Karaismailoğlu, şunları kaydetti:

“Ankara Gölbaşı Şehir Geçişi, Kızılcahamam Tünellerinin açılışlarını önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz. Ankara-Niğde Otoyolu 2. kesimini 16 Aralık'ta açacağız. Ankara-İzmir Hızlı Tren hattı, altyapı çalışmalarında yüzde 35 fiziksel ilerleme kaydettik.”

Ayrıca Karaismailoğlu, Ankara, İstanbul, Kocaeli ve Antalya’da hayata geçirdikleri metrolarla bugüne kadar 874 milyon yolcu taşındığını söyledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/445817/ankara-nigde-otoyolunun-ikinci-kesimi-aciliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.