Büyükşehir, ekiplerin teyakkuzda olduğunu duyurdu

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentteki kar yağışı sonrası bulvar ve caddelerde tuzlama çalışması yürüten ekiplerin konum bilgileriyle nerede çalıştıklarını canlı olarak web sitesinden yayınladıklarını duyurdu.
Büşra Bayrak
|
24 Aralık 2020, Perşembe - 15:12
Büyükşehir, ekiplerin teyakkuzda olduğunu duyurdu

Ankara’da yılın ilk karının düşmesinin ardından yollarda yaşanan sorunlar nedeniyle bazı vatandaşlardan tepki gören Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden ilk açıklama geldi. Büyükşehir, ana arterler başta olmak üzere caddelerde tuzlama çalışması yapıldığı ve ekiplerin teyakkuzda olduğu duyurdu. 

Açıklamada buzla mücadele ekiplerinin araç konumları ve nerede çalıştıklarının "ankara.bel.tr" adresi üzerinden canlı olarak yayınlandığı ve yeni günün ilk saatlerinden öğlene kadar toplam 308 aracın yanı sıra 662 personel ile sahada yoğun bir mesai harcandığı vurgulandı.

Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği ekiplerinin yayaların can güvenliği için kaldırım ve üst geçitlerde elle ve temizlik araçlarıyla kar küreme çalışması yaparken, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin de yollarda tuzlama ve kar temizliği çalışmalarını sürdürdüğü aktarıldı. Tuzlama aracı, el ekibi, greyder kar küreme, avant mini iş makineleri ve JSB Hidromek olmak üzere merkez ve ilçelerde toplam 308 karla mücadele aracının görev yaptığı belirtildi. 



http://www.ankaramasasi.com/haber/467627/buyuksehir-ekiplerin-teyakkuzda-oldugunu-duyurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.