Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yılbaşı önlemleri açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yılbaşında alınacak koronavirüs tedbirleriyle ilgili olarak "Villalarda otellerde partilere müsaade etmemiz mümkün değil" dedi.
Ankara Masası
|
25 Aralık 2020, Cuma - 13:58
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yılbaşı önlemleri açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Ömer Öztürk Camii’nde kıldığı cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan'dan aşı çağrısı

Çin'den gelecek aşıların pazartesi günü Türkiye'ye ulaşmasının beklendiği hatırlatılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Edindiğim bilgilerde Çin'den gelecek aşılar için 50 milyonluk bir anlaşmamız var. İlk etapta 4,5 milyon gelecek. Ben aşı olacağımızı zaten açıklamıştım. Bu konuda tüm vatandaşlarımı da aynı şekilde bu hassasiyete davet ediyorum. Ancak bu alanda daha detaylı bilgileri hocalarımız verir. Almanya ve Çin'den gelecek aşılarla ilgili sürecimizi işleteceğiz." dedi.

"Güvenlik güçlerimiz her türlü tedbiri alacak"  

Yılbaşı geceli alınacak tedbirler sorulan Erdoğan, "Pazartesi günü Kabine toplantımız olacak. Bütün güvenlik güçlerimiz yılbaşında oteller, konaklama alanlarına ilişkin denetimleri sıkılaştıracak. Biz bu gibi topluluklara asla izin vermeyeceğiz. Bu tür partiler otellerde, villalarda olsun, güvenlik güçlerimiz her türlü tedbiri alacak. Bunlara müsaade etmemiz mümkün değil." cevabını verdi.
http://www.ankaramasasi.com/haber/470223/cumhurbaskani-erdogandan-yilbasi-onlemleri-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.