Bakan Çavuşoğlu'ndan Mesut Özil açıklaması

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Mesut Özil gibi bir yıldızın Türkiye'ye gelmesi hepimizi heyecanlandırdı" dedi.
Ankara Masası
|
18 Ocak 2021, Pazartesi - 16:01
Bakan Çavuşoğlu'ndan Mesut Özil açıklaması

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ankara’da Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas ile ortak basın toplantısı düzenledi. İki Bakan'a Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferi soruldu.

Yanıt vermek açısından bunun aşı konusundan daha hassas olduğunu söyleyen Maas, "Ben biliyorum ki Türkiye'deki insanlar çok duygusal taraftarlar. Mesut Özil gerçekten Alman futbolu ve milli takımı açısından çok büyük başarılara imza attı. Şimdi Türkiye'de oynayacağı zaman başarılı olmasını arzu ediyorum. Tabii İstanbul'da mutlu olmasını ümit ediyorum. Fenerbahçe formasıyla çocukluk fotoğrafları olduğunu söyledi bana Mevlüt. Bu nedenle ona en iyi dileklerimi sunmak istiyorum." dedi.

"Mesut'un gelmesi hepimizi heyecanlandırdı"

Çavuşoğlu da golfun yanı sıra futbol da oynadığını hatırlatarak  "Mesut Özil gibi dünya starının Türkiye'ye gelmesi hepimizi heyecanlandırdı. Anladık ki bir rüyası gerçekleşiyor. Mesut Özil, Alman Futbol Milli Takımına da büyük katkılar sağladı, dünyanın en iyi takımlarında oynadı. Ben de doğuştan Fenerbahçeliyim. Tabi şu anda Antalyasporumuz ve Alanyasporumuz var. Mesut'un da bizim de çocukluk takımı. Fenerbahçe'ye geldiği için de şahsen ayrıca mutluluk duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Bakan Çavuşoğlu sözlerinin bir bölümünde "Mesut'un Cumhurbaşkanımız ile görüşmesine itiraz etmezsiniz değil mi Heiko" demesi ise toplantı salonunda gülüşmelere neden oldu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/532053/bakan-cavusoglundan-mesut-ozil-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.