Zafer Çoktan'dan Mansur Yavaş'a Melih Bulu tepkisi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu'yu istifaya davet etmesine AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan tepki gösterdi. Çoktan, "Geleneksel ülkücü veya milliyetçi siyasi çizgiden gelmiş olmasına rağmen mevcut uygulamalarının ve beyanlarının, geldiği çizginin tam aksi yönünde olduğunu çok net biçimde söyleyebiliriz." dedi.
Zeliha Demirci
|
03 Şubat 2021, Çarşamba - 16:48
Zafer Çoktan'dan Mansur Yavaş'a Melih Bulu tepkisi

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu'yu istifaya davet eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan tepki gösterdi.

"Cumhurbaşkanı edasıyla faaliyet ve beyanları var"

Çoktan, Mansur Yavaş’ın seçim dönemlerinde, başkan olduğu sürece belediye hizmetlerini en uygun şekilde vatandaşa ulaştırma çabasında olacağını beyan ettiğini hatırlatarak, “Seçildikten sonraki performansına baktığımızda Yavaş’ın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı’ndan daha çok Türkiye'nin geneline hitap eden, geleceğin cumhurbaşkanı edasıyla, hem Türkiye hem dünya gündemine yönelik faaliyetleri ve beyanları var.” dedi.

"Siyasi ikbal uğruna bu kadar fikir dönüşümü yaşaması da gerçekten manidar"

Yavaş’ın, seçmen kitlesinin kendisini ‘geleceğin cumhurbaşkanı’ olarak ilan etmesinin gazına geldiğini söyleyen Başkan Çoktan, “Siyasetle uğraşan insanların, ana uğraşı dışında fikir beyan etmesi demokrasilerde abes karşılanacak bir durum değil ama yapmayacağım iddiasıyla yola çıkıp da, yaptığınızda insanlar tarafından abes karşılanıyor. Bir de geleneksel ülkücü veya milliyetçi siyasi çizgiden gelmiş olmasına rağmen mevcut uygulamalarının ve beyanlarının geldiği çizginin tam aksi yönünde olduğunu çok net biçimde söyleyebiliriz. Siyasi ikbal uğruna bu kadar düşünce ve fikir değişim-dönüşümü yaşaması da gerçekten manidar diye düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/568737/zafer-coktandan-mansur-yavasa-melih-bulu-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.