Kağıthane piknik tüpü saldırısı

Kağıthane’de satın almak istediği piknik tüpünün fiyatını yüksek bulan bir şahıs, tartıştığı market sahibine saldırdı. Tekme ve yumruklu saldırı anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
IHA-20210210AW239103
|
10 Şubat 2021, Çarşamba - 10:04
Kağıthane piknik tüpü saldırısı

Olay, Kağıthane Talatpaşa Mahallesi’nde dün saat 11.45 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde bulunan bir markete giren Fatih Ö., piknik tüpü satın almak istediğini söyledi. İşyeri sahibinin söylediği fiyatı yüksek bulan şahıs, tartıştıktan sonra Osman M.’yi tekme ve yumruklarla darp etti. İşyeri sahibine tehditler savuran şahıs, kasadan bir miktar para da aldıktan sonra kayıplara karıştı. 

Kağıthane polisi 1 saat içinde yakaladı

Olayın ardından ihbar üzerine çalışma başlatan Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, market sahibi Osman M.’nin ifadesine başvurarak güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Görüntülerden kimliği tespit edilen şahıs 1 saat içinde kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan Fatih Ö.’nün “Uyuşturucu madde ticareti”, “uyuşturucu madde kullanmak”, “motosiklet hırsızlığı”, “tehdit”, “kasten yaralama” ve “yağma” başta olmak üzere birçok farklı suçtan toplamda 26 adet kaydı olduğu ortaya çıktı. Şüpheli emniyetteki işlemleri ardından adliyeye sevk edildi. 

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/583573/kagithane-piknik-tupu-saldirisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.