Meclis'e Gara bilgilendirmesi

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Gara'daki 13 şehitle ilgili, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yarın Genel Kurul'da gündem dışı konuşma yapacaklarını açıkladı.
Ankara Masası
|
15 Şubat 2021, Pazartesi - 16:18
Meclis'e Gara bilgilendirmesi

TBMM'de yarın Gara operasyonu ile ilgili genel görüşme yapılacak. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kürsüye çıkarak operasyonun detaylarını paylaşacak.

Açıklama AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'den geldi. Zengin, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yarın Meclis'te gündem dışı söz alarak Gara operasyonunu anlatacaklarını söyledi.

Terör örgütü PKK'nın hain saldırısıyla ilgili HDP'nin açıklamalarını vurgulayan Zengin, şunları söyledi:

"Yarın ilk işimiz bu olayı enine boyuna tartışacağız. Bu kadar sarih bir katliam karşısında HDP'nin açıklamalarını gördünüz. Daha bu olay olur olmaz malum HDP'nin bu tarz olaylarda belli yüzleri var. Ortaya çıkıyorlar ve bu kritik hadiseler karşısında, ben onlara provokatör vekil diyeceğim, bu tavırları ile toplumu bölmeye çalışıyorlar, terörize ediyorlar. HDP ile beraber iş birliği içinde olan siyasi partilerin sanki HDP'yi incitmemek adına kullandıkları üslupta da bir sorun olduğunu görmek lazım. Herkesin artık nerede durduğunu netleştirmesi lazım."

http://www.ankaramasasi.com/haber/595688/meclise-gara-bilgilendirmesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.