Mustafa Hasgül'den Kevser Ofluoğlu'na yanıt

İYİ Parti Çankaya İlçe Başkanı Kevser Ofluoğlu’nun, Gara’da PKK katliamı üzerinden çözüm sürecini hatırlatarak yaptığı çıkışa AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Mustafa Hasgül’den yanıt geldi. Hasgül, İYİ Parti'nin HDP ile gizli kapaklı iş çevirdiğini savunarak "Hedef saptırmaya çalışıyorlar" dedi.
Zeliha Demirci
|
16 Şubat 2021, Salı - 12:22
Mustafa Hasgül'den Kevser Ofluoğlu'na yanıt

PKK’nın Gara katliamı gündemdeki yerini koruyor.

İYİ Parti Çankaya İlçe Başkanı Kevser Ofluoğlu’nun terör örgütünün hain saldırısı ardından çözüm sürecini hatırlatarak yaptığı çıkışa AK Parti cephesinden yanıt geldi.

Çankaya İlçe Başkanı Mustafa Hasgül isim vermeden Ofluoğlu’na yüklenerek İYİ Partili milletvekillerinin geçmiş dönemde Selahattin Demirtaş ile ilgili sözlerini hatırlattı.

Hasgül, “Hain terör örgütü PKK ve onun siyasi kanadı HDP ile amansız bir mücadele devam ediyor. Birileri de Recep Tayyip Erdoğan gitsin de nasıl olursa olsun diye gizli kapaklı iş tuttukları, Demirtaş için özgürlük istedikleri ve kahvaltı daveti yaptıkları terör sevicilerine laf etmeyi bırakın, hedef saptırmaya çalışıyorlar. Siz önce size parmak sallayan bizim sayemizde kazandınız diyenlere laf edin de görelim.” ifadelerini kullandı.

İYİ Partili Ofluoğlu, dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “13 şehit verdik. Oy uğruna bebek katilinin mektubunu okutanlar, hainin kardeşini TRT’ye çıkaranlar, çözüm ihanetini planlayanlar, Türk kelimesinden ve Türkiye Cumhuriyeti tabelasından rahatsız olanlar PKK palazlanırken ne olacağını umut ediyordunuz? Hepsinin sorumlusu sizsiniz.” ifadelerini kullanmıştı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/596946/mustafa-hasgulden-kevser-ofluogluna-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.