Etimesgut Belediyesi meslek ve beceri eğitimlerine devam ediyor

Etimesgut Belediyesi etiSEM ve etiUZEM projesi ile ücretsiz meslek ve beceri eğitimlerine devam ediyor. 14 etiSEM biriminde pandemi tedbirleri kapsamında yüz yüze eğitimler verilirken, etiUZEM ile de uzaktan on-line eğitim hizmeti sunuluyor. Yüz yüze ve uzaktan eğitim hizmeti alan kursiyer sayısı ise 3 bine ulaştı.
Ankara Masası
|
03 Mart 2021, Çarşamba - 11:46
Etimesgut Belediyesi meslek ve beceri eğitimlerine devam ediyor

Koronavirüs pandemisi nedeniyle eğitimlerine geçici süreyle ara veren Etimesgut Belediyesi Sürekli Eğitim Uygulama Merkezi (etiSEM) normalleşme adımlarıyla birlikte kapılarını yeniden açtı. Salgın döneminde  etiUZEM (Uzaktan Eğitim) projesi ile online ortama taşınan eğitimlerde bilişim teknolojileri, hobi ve destek, kişisel gelişim, grafik ve fotoğraf, yabancı diller alanlarında 32 farklı kurs açıldı.  Kurslarda 33 eğitmen uzaktan eğitim verdi. Yüz yüze ve uzaktan eğitim hizmeti alan kursiyer sayısı ise 3 bine ulaştı.

Meslek ve beceri eğitimlerine devam

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, alınan tedbirler ve geliştirilen etiUZEM projesiyle pandemi sürecinde de meslek ve beceri eğitimlerinin devam ettiğini söyledi. Normalleşme sürecinde atılan adımlarla birlikte etiSEM de yüz yüze eğitimlere tekrar başlandığını belirten Demirel, "Uzaktan eğitimlerimiz de bu süreçte devam ediyor. İsteyen uzaktan eğimine devam ediyor, isteyen de etiSEM merkezlermize gelerek yüz yüze eğitimlere katılabiliyorlar" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/627671/etimesgut-belediyesi-meslek-ve-beceri-egitimlerine-devam-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.