Yetkin Öztürk'ten Melih Gökçek eleştirisi

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, ABB Eski Başkanı Melih Gökçek’e yönelik, “Evde torunlarını sevmesi gerekirken maalesef liseli ergenler gibi sabahlara kadar sosyal medyada…Kendisi yaşadığı bir depresyonu maalesef Mansur Yavaş'tan çıkarmaya çalışıyor. Kendisinin tedaviye gitmesi gerektiğini düşünüyorum.” eleştirisinde bulundu.
Zeliha Demirci
|
25 Ocak 2022, Salı - 22:32
Yetkin Öztürk'ten Melih Gökçek eleştirisi

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sorularını yanıtladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin eski başkanı Melih Gökçek’in sosyal medyada Mansur Yavaş hakkındaki söylemlerini eleştiren Öztürk, “ Ben AK Partinin Ankara'da çok ciddi bir muhalefet yaptığını düşünmüyorum. Keşke Melih Gökçek Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeliğine bir ilçeden aday olup grup başkanvekili olsaydı da muhalefeti böyle görseydik. En azından resmi bir sıfatı olurdu. Şimdi kendisi görevden alınmış, niye görevden alındığını kimsenin bilmediği bir belediye başkanı. Çeyrek asır Ankara'da belediye başkanlığı yapmış birisi, evde torunlarını sevmesi gerekirken maalesef sabahlara kadar sosyal medyada liseli ergenler gibi… Bazen de gözlüğünü takmayı unutuyor galiba. Eski fotoğrafları alıp 2015-2016 yılında kendi dönemlerinde trafiğin yoğun olduğu, krizin yaşandığı deyip gösterdiği. Dediğim gibi gözlüğünü takmayı unutuyor ya da yüzde 1'lik kısmını danışmanları yazıyor büyük ihtimalle. Komik durumu da düşüyorlar. 2015-2016 yılının Mansur Yavaş'ın belediye başkanı olmadığı dönemlerin fotoğraflarını alıp 'İşte Mansur Yavaş belediyeciliği' diyor. Koskoca 2015-2016 yazıyor orada. Biraz önce tabir ettiğim gibi liseli ergen tavrıyla Tweet atıyor. Keşke Özhaseki döneminde kenarda durmayıp da Büyükşehir Belediyesi meclis adayı olsaydı bir ilçeden. Melih Gökçek niye mi uğraşıyor? Siyasi arenada varlığını sürdürmeye çalışıyor. Kendisi yaşadığı bir depresyonu maalesef Mansur Yavaş'tan çıkarmaya çalışıyor. Kendisinin tedaviye gitmesi gerektiğini düşünüyorum, tedaviye davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

"Destici'yi vicdana davet ediyorum"

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin, Mansur Yavaş hakkındaki ‘algı belediyeciliği yapıyor’ sözlerine de değinen Öztürk, “Sayın Destici'yi vicdana davet ediyorum. Söylediğinin doğru olmadığını o da biliyor. Büyük ihtimalle iki ayağını kaldırarak söylemiştir bunu. Çünkü çok doğru bir yaklaşım değil. Mansur Bey, Ankara'da herkese dokunan asla algı belediyeciliği için değil vicdana dokunarak belediyecilik yapmıştır. Bu da komu oyunda öyle bir marka haline geldi ki 'Mansur Yavaş belediyeciliği' Türkiye'nin her yerinde konuşulmaya başlandı. Neydi Mansur Yavaş belediyeciliği; Asla rantla kimsenin işi olmayacak, yetimin hakkı yenilmeyecek, kimse harama tenezzül edemeyecek. Bunların tamamı Mansur Yavaş döneminde yapılmıştır. Gerçekten 3 yıldır Ankara'da bu oluyor. Destici eğer kenar mahallere gidip bir bakarsa bunu görecektir.” şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1261135/yetkin-ozturkten-melih-gokcek-elestirisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.