Abdulkadir Aydoğan'dan Yıldırım Kaya'ya tepki

AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Abdulkadir Aydoğan, CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya'nın izin belgesi iddialarına yanıt verdi. Sadece Vefa Destek Grupları için izin istediklerini belirten Aydoğan, zorunluluktan dolayı teşkilatta bir nöbetçi bıraktıklarına dikkat çekti. Aydoğan, CHP'li vekil için "Kendi çalmış kendi oynamış" yorumunda bulundu.
Ankara Masası
|
30 Nisan 2021, Cuma - 15:05
Abdulkadir Aydoğan'dan Yıldırım Kaya'ya tepki

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya'nın, AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanlığı'nı hedef alan izin belgesi iddiasına ilk ağızdan yalanlama geldi.

Ankara Masası'na konuşan AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Abdulkadir Aydoğan, sadece Vefa Destek Grubu için izin istediklerini belirtti. 

"Ne yapacağız, kapıyı kilitleyip gidecek miyiz?"

Ellerinde dağıtılması gereken gıda kolileri olduğunu kaydeden  Aydoğan, "Bunları iyi niyetle ulaştırmamız gerekiyor.  Ne yapacağız yani, kapıyı kilitleyip gidecek miyiz?  Biz sadece Vefa Destek Grupları çalışmaları için izin istedik. Kızılay şu anda çalışmıyor mu mesela, çalışıyor. Biz de bu anlamda bir çalışma yaptık.  17 gün boyunca o kadar fakir fukara var. Ne yapacağız bu adamları, kim yardım edecek, kim destek olacak? Yani bu adam kendi çalmış kendi oynamış" dedi.

Teşkilatta nöbetçi bulundurma zorunluluğu olduğuna vurgu yapan  Aydoğan, güvenlik güçlerinin bina önünde tedbir aldığı iddialarını da yalanladı. 

Aydoğan, "Bizim zaten ilçe teşkilatlarımızda polislerimiz 24 saat görev yapıyor. 3 tane polis ekibi 24 saat bulunmak zorunda. Bu polisi almış yazmıştır. Yoksa başka bir durum söz konusu değil." şeklinde konuştu.  


http://www.ankaramasasi.com/haber/743430/abdulkadir-aydogandan-yildirim-kayaya-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.