Metin Külünk'ten ayaklanma iddiası

AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, pandemi sürecinde korku algısı oluşturularak 15 Temmuz girişiminin tamamlanmaya çalışıldığını iddia etti.
Ankara Masası
|
09 Mayıs 2021, Pazar - 13:12
Metin Külünk'ten ayaklanma iddiası

AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, BBN Türk ekranlarında Fehmi Çalmuk’un sunduğu Politik Adam programına konuk oldu.

Külünk, pandemi sürecinde ekranlara çıkarak vatandaşı korku, endişe ve telaşa sevk edenlerin 15 Temmuz’u tamamlama peşinde olduğunu söyledi.

"Ekran ekran dolaşıp korku salıyorlar"

Medya organlarına seslenerek bu tür profilleri ekranlara çıkarmama çağrısında bulunan Külünk “Ekranlara çıkan tıp dünyasına sesleniyorum, sokağın sinir uçlarıyla oynamaktan vazgeçin. Medyaya sesleniyorum, ekranlarınızda vatandaşımızın, iş dünyamızın sinir uçlarıyla adanmış profilleri ekranlarına çıkarmayın. Bu profillerin sürekli, telaş, panik, korku üreten senaryolarını artık milletimizle buluşturmayın. Bir hastalık süreciyle karşı karşıyayız. İnsanlar hastanelerde yatıyorlar. Bir kısım insanımız hayatını değiştiriyor, ahirete göç ediyor. Hastanelerimiz, sağlık dünyamız müthiş bir imtihan veriyor. Toplumda virüsün yayılma tartışması üzerinden bir tedirginlik söz konusuyken, hayatımızda görmediğimiz insanlar her akşam ekran ekran dolaşıp korku salıyorlar.  ” Diye konuştu.

Külünk, vatandaşlara korku saldığını iddia ettiği kişilerin hepsinin aynı memleketli olduğuna dikkat çekti.

"15 Temmuz'u tamamlama peşindeler"

Algı yönetiminin doğrudan hedefinin, 15 Temmuz’da başarılamayanın tamamlanmak olduğunu vurgulayan Külünk “15 Temmuz akşamı silahlı işgalle Türkiye’yi iç savaşa sokmak isteyenler, Erdoğansız Türkiye hedefleyenler, şimdi pandemi provokatörlüğü yapıyorlar. Buna da bir takım bilim adamları, bilimsel taraflarına saygı duyarak, bilerek ya da bilmeyerek dahil oluyorlar. Pandemi provokatörlüğü üzerinden 15 Temmuz kalkışmasını tamamlayabilmek için bu süreci algı yönetimiyle tamamlama peşindeler.” Dedi.

"Atlantik ötesinin belirlediğini ilan edecekler"

Cumhurbaşkanı adaylığı meselesine de değinen Metin Külünk, adaylarının Recep Tayyip Erdoğan olduğunun altını çizerken, muhalefetin adayının ise Atlantik ötesinden belirleneceğini söyledi.

Külünk şu ifadeleri kullandı;

Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Peki ben soruyorum. Ana muhalefet partisi ve bileşenleri diyebiliyor mu Cumhurbaşkanı adayımız şudur diye, diyemezler. Çünkü ana muhalefet partisi ve bileşenleri adayını Ankara’da belirleyemeyecekler. Atlantik ötesinde belirlenmiş bir adayı ilan edecekler. Adayların belirlendiği yerler asla partilerin genel merkez binaları olmayacak. Partilerin genel merkez binaları sadece, Atlantik ötesinde Erdoğansız Türkiye hayali peşinde koşan ve Türkiye’yi İkinci Dünya Savaşı sürecinde olduğu gibi zapturapt altına almak isteyen, yeniden tek parti, şeflik dönemi hayali peşinde koşan adres belirleyecektir. Bizim adayımız belli Recep Tayyip Erdoğan.


http://www.ankaramasasi.com/haber/765747/metin-kulunkten-ayaklanma-iddiasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.