Sedat Peker'den Binali Yıldırım'ın oğlu hakkında iddialar

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'ın uyuşturucu sevkıyatı için Venezuela'ya gittiğini iddia etti.
Ankara Masası
|
23 Mayıs 2021, Pazar - 09:42
Sedat Peker'den Binali Yıldırım'ın oğlu hakkında iddialar

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal paylaşım sitesi YouTube'dan son yayımladığı videoda Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım hakkında çok konuşulacak iddialarda bulundu.

Sedat Peker, uyuşturucu ticareti için Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'ın ocak ve şubatta Venezuela'ya gittiğini iddia eden Peker "Kokain işini anlatayım. Yeni güzergah kurmak için Venezuela'ya kim gitti? Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım. Ocak ayında 4 gün, Şubat ayında 4 gün Venezuela'da kaldı. Binali Yıldırım'ın böyle bir organizasyonda olduğunu düşünmüyorum ancak ilk zamanlar Erkan Yıldırım'ı çektikleri kasetlerle bu işe yönlendirdiler."dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik olarak "Uyuşturucu satıcısıyla resmimi koymuşsun, diyorsun ki 'Bunlar yeni bir uyuşturucu yolu.' Ben sana sizin kurduğunuz o uyuşturucu yolunu anlatacağım. Daha çok konuşacağız. Artık parça parça değil, avuç içi kadar koparma dönemi geldi" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/787920/sedat-pekerden-binali-yildirimin-oglu-hakkinda-iddialar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.