Emine Teyze talep etti, Mamak Belediyesi sorunu çözdü

Mamak Belediyesi Fen İşleri ekipleri, 75 yaşındaki Emine Ediz'in isteğini geri çevirmeyerek 100 metrelik yolu 15 metreye düşürdü.
Büşra Bayrak
|
15 Ağustos 2020, Cumartesi - 13:00
Emine Teyze talep etti, Mamak Belediyesi sorunu çözdü

Mamak’ın Kutludüğün Mahallesi’nde yaşayan 75 yaşındaki Emine Ediz, dizlerindeki kireçlenme problemi nedeniyle yürümekte zorlanıyordu. Evinden ana caddeye gidiş-geliş için 100 metrelik yolu kullanmak zorunda olan Emine Teyze, Mamak Belediyesi’ne başvurarak evinin önündeki kestirme yolun düzenlenerek ana caddeye bağlanmasını talep etti.  Mamak Belediyesi Fen İşleri ekipleri, bu talep üzerine yolu açarak Emine Teyze’nin 100 metrelik yolunu 15 metreye düşürdü.

Dizlerime derman oldular

Kestirme yol sayesinde yaşamının kolaylaşacağını belirten Emine Ediz, “Yürümekte zorlanıyordum. Belediyeye böyle bir müracaatta bulunduk. Sağolsunlar onlar da bu isteğimi ikiletmeyerek yolumu açtılar, dizlerime derman oldular. Bir gün içerisinde hemen kepçe girdi yolu hazır hale getirdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum her zaman duacı olacağım” dedi.

Yediden yetmişe Mamaklıların hizmetindeyiz

  Kadın erkek, genç yaşlı demeden yediden yetmişe Mamaklıların hizmetinde olduklarını belirten Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de “Mamak Belediyesi olarak güzel Mamaklı hemşehrilerimizin hizmetindeyiz, emrindeyiz. Emine teyzemiz dizlerindeki kireçlenme problemi nedeniyle evine ulaşmakta sıkıntı çekiyordu. Sorunu çözmek için böyle bir kolaylık sağladık. Artık kendisi bu yol sayesinde daha rahat gidip gelebilecek işlerini kolayca halledebilecek” diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/80237/emine-teyze-talep-etti-mamak-belediyesi-sorunu-cozdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.