Sincan Belediyespor galibiyete doymuyor

Sincan Belediyespor Bölgesel Amatör Lig 4. haftada muhteşem bir başarıya daha imza attı. Ankara T.K.İ karşısında 1-0'lık galibiyetle sahasına dönen Sincan Belediyespor 3. Lig’e adım adım yaklaşıyor.
Büşra Bayrak
|
21 Haziran 2021, Pazartesi - 14:05
Sincan Belediyespor galibiyete doymuyor

Geçtiğimiz sezon Ankara Süper Amatör Ligi namağlup şampiyon tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Sincan Belediyespor, Ankara D.S.İ’yi 3-0 mağlup etmişti. 4 haftada Ankara T.K.İ ile karşıya gelen Sincan Belediyespor bir kez daha muhteşem bir galibiyete adını yazdırdı.

Sincan Belediyespor ve Ankara T.K.İ Yenimahalle Hasan Doğan Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan takip etti.

Sincan Belediyespor fırtına gibi esiyor

Karşılaşmayı baştan sona üstün bir şekilde sürdüren Sincan Belediyespor’da galibiyet golü Mesut Harman’dan geldi.  3 puanı hanesine yazdıran Sincan Belediyespor grupta ilk sıradaki yerini koruyor.

Maçta heyecan doruktaydı. 63. dakikada Sincan Belediyesporlu Hamza Uzman kırmızı kart görüp oyun dışı kaldı. Hakemin penaltı kararı sonrası T.K.İ Spor’un penaltı atışını kurtaran Sincan Belediyespor Kalecisi Emrah Kızıl da galibiyette önemli rol oynadı.

Maçın ardından Sincan Kaymakamı Abdulah Küçük ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan soyunma odasına giderek futbolcuları tebrik edip heyecanlarına ortak oldu. Başkan Ercan “Kulüp başkanımızdan teknik direktörümüze, futbolcularımızdan taraftarlarımıza kadar galibiyette emeği geçen herkesi tebrik ediyor, Sincan Belediyesporumuzun başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı. 

Sincan Belediyespor 23 Haziran’da Ankara D.S.İ ile bir kez daha karşı karşıya gelecek.

Toplam 8 gruptan oluşan 3. bölge takımlarının gruplarında oynayacağı müsabakalar sonucu her grubun birincisi bir üst tura yükselecek. 8 takımın üst tura yükselmesiyle sırasıyla çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları oynanıp, finalde kazanan takım 3. Lige çıkacak. 4 bölgede de aynı statü uygulanacak olup 4 bölgenin birincileri 3. Lig’e çıkmaya hak kazanacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/844158/sincan-belediyespor-galibiyete-doymuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.