Antalya'da yürekleri yakan kaza: 1 ölü

Antalya’da otomobille motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, eşine doğum günü sürprizi yapmaya giden motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
Ankara Masası
|
25 Haziran 2021, Cuma - 10:30
Antalya'da yürekleri yakan kaza: 1 ölü

Kaza, Manavgat ilçesi Emek Mahallesi 3042 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Büyükarslan’ın kullandığı 07 LBZ 52 plakalı otomobil ile 3053 sokakta Çeltikçi istikametine gitmekte olan Alibeke Fındık’ın(60) kullandığı 70 ED 842 plakalı motosiklet kavşakta çarpıştı. Kazada Alibeke Fındık ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı hastaneye kaldırıldı. Fındık, Manavgat Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Eşine doğum günü sürprizi yapacaktı

Kaza sırasında motosikletten etrafa saçılan yaş pasta dikkatlerden kaçmadı. Alibeke Fındık’ın eşi Çiğdem Fındık’a doğum günü nedeniyle sürpriz yapmak için hazırlık yaptığı öğrenildi. Çiğdem Fındık ve arkadaşları kaza haberini alır almaz hastaneye koştu.

Komşuları ve arkadaşları tarafından teselli edilmeye çalışılan Çiğdem Fındık, kimsesi olmadığını belirterek, “Benim tek yakınım, her şeyim Ali idi. Şimdi ben ne yapacağım? Kime sığınacağım? O benim her şeyimdi” diyerek gözyaşlarına boğuldu. 

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/851121/antalyada-yurekleri-yakan-kaza-1-olu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.