Bülent Gündoğan'dan İbrahim Karagül'e tepki

CHP Keçiören İlçe Başkanı Bülent Gündoğan, orman yangınlarının CHP ile PKK'nın ortak projesi olduğunu iddia eden Yeni Şafak Gazetesi Yazarı İbrahim Karagül'e tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
02 Ağustos 2021, Pazartesi - 09:12
Bülent Gündoğan'dan İbrahim Karagül'e tepki

Türkiye'ye ateş düştü.

Ülkenin güneyinde ve batısında etkili olan yangınlar yeni tartışmaların da fitilini ateşledi. 

Yeni Şafak Gazetesi Yazarı İbrahim Karagül, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında orman yangınlarının CHP ile PKK'nın ortak projesi olduğunu öne sürüdü. 

"Bu senaryoyu bozalım"

Karagül, "Pkk ormaları ateşe veriyor. Bir infial oluşturup etnik çatışma ortamı hazırlıyor. CHP, İP, muhalefet ve "Fondaş medya" plana göre ortamı geriyor. Kılıçdaroğlu ve Akşener yine Pkk'nın arkasında. Çok tehlikeli bir oyun var. Sonrası etnik provokasyon. Bu senaryoyu bozalım!" dedi.

"Yargılandıkları günleri göreceğiz"

Söz konusu paylaşıma muhalefetin tepkisi gecikmedi. O isimlerden biri de CHP Keçiören İlçe Başkanı Bülent Gündoğan oldu. Sosyal medyadan söz konusu paylaşımı alıntılayan CHP'li Başkan, " Bu provakatöre hakettiği cümleleri yazmak dinimize göre günah, yasalarımıza göre ise suç. Bu çukurların yargılandıkları günleri göreceğimize olan inancımız ile dişimizi sıkıyoruz." ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/920399/bulent-gundogandan-ibrahim-karagule-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.