Sincan Belediyesi'nden yaralı kaplumbağalara yardım eli

Sincan Belediyesi, söndürme ve soğutma çalışmalarının devam ettiği yangın bölgelerinde yaralanan kaplumbağaların tedavisi için yoğun çaba sarf ediyor.
Ankara Masası
|
09 Ağustos 2021, Pazartesi - 10:22
Sincan Belediyesi'nden yaralı kaplumbağalara yardım eli

Sincan Belediyesi, söndürme ve soğutma çalışmalarının devam ettiği yangın bölgelerinde yaralanan hayvanların tedavisi için yoğun çaba sarf ediyor. Bölgeye tam donanımlı hayvan ambulansı ile giden veteriner ekipler, Muğla Yatağan bölgesi Hacı Veliler Mahallesinde yangında yaralanan kaplumbağanın hayatını kurtardı.  Kaplumbağanın yanan ayaklarına müdahale eden ekipler hayvanın  acısı dindirdi.

Ekipler can dostlarımıza şifa olmaya devam ediyor

Günlerdir bölgede gece gündüz demeden canla başla çalışan Sincan Belediyesi ekipleri gelen ihbarlara da koşuyor. Ulaşabildikleri her canlının yaralarını sarıyor, elleriyle besliyorlar. Mama desteği de sağlayan ekipler, boşaltılan köylerdeki sokak hayvanlarının tahliyesini yaparak güvenli bölgelere ulaşmalarına yardımcı oluyor. Ateşten ve dumandan etkilenen can dostların muayenelerini hassas bir şekilde yapan Sincan Belediyesi ekiplerinin bu örnek seferberliği takdir topladı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/932203/sincan-belediyesinden-yarali-kaplumbagalara-yardim-eli
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.