Adana'daki kadın cinayetinde tüyler ürperten detay

Adana’da kendisini aldattığını düşündüğü eşini öldürdüğü iddiasıyla yakalanan zanlının olaydan sonra arkadaşının yanına gidip kahve içtiği ortaya çıktı.
IHA-20210817AW395632
|
17 Ağustos 2021, Salı - 14:30
Adana'daki kadın cinayetinde tüyler ürperten detay

Edinilen bilgiye göre olay, 15 Ağustos’ta sabah saatlerinde merkez Çukurova ilçesine bağlı Yurt Mahallesi’nde bir apartmanın 3. katında yaşandı. 

İddialara göre; olay gününden bir gün önce, izin alıp eşine haber vermeden Adana’ya gelen Ozan Ali Ö. (32) ile iki çocuğunun annesi  Kübra Ö. arasında tartışma başladı. Eşinin kendisini aldattığını iddia eden öfkeli koca, tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada karısını kafasına tek el ateş edip öldürdü.

Silahı yok etmesini istemiş

Cinayet zanlısının öldürdüğü eşinin başında bir süre beklediği daha sonra evden çıkarak Seyhan Baraj Gölü kenarında kulübesi olan arkadaşı M.Ş.’nin yanına gittiği öne sürüldü. Şüphelinin yanında getirdiği silahı arkadaşına vererek “Bu çok önemli bir olaya karıştı, bunu yok et” dediği iddia edildi. İkilinin daha sonra birlikte kahve içtiği belirtildi. 

"Aldattığı için bunlar oldu"

Daha sonra buradan ayılan Ozan Ali Ö.'nün evde bulunan biri 1.5 yaşında diğeri 11 yaşında iki çocuğunu alarak arkadaşıyla birlikte annesi Aysel Ö.’nün evine gittiği, bu sırada cinayeti itiraf ettiği öne sürüldü. Gözaltına alınan  Ozan Ali Ö.'nün  “Olay gecesi beni aldattığını düşündüğüm için yine tartıştık. Beni yine aldattığını anladım. Tartıştık. Bana hakaret edip evden gideceğini söyledi. Tahrik etti. Dayanamadım ve tabancayla vurdum. Onu canımdan çok seviyordum. Aldattığı için bunlar oldu. Pişmanım” dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve ardından adliyeye sevk edilen Ozan Ali Ö., burada çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, arkadaşı M.Ş. ise savcılıktan serbest kaldı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/955888/adanadaki-kadin-cinayetinde-tuyler-urperten-detay
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.