Mansur Yavaş'ın Başdanışmanı'ndan algı yönetimi iddialarına yanıt

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Başdanışmanı Servet Avcı, AK Parti cephesinin "Algı yönetimi yapıyorlar" iddialarına yanıt verdi. Avcı, "Ankara'da artan halk desteğinin ve başarının sırrı 'algı yönetimi' olsaydı, olmayan şeylerle, yani illüzyonla halkın kandırılmasına yol açsaydı, Mansur Yavaş'ın çoktan anketlerde inişe geçmiş olması gerekirdi… İnişe geçti mi? Hayır…" dedi.
Ankara Masası
|
02 Eylül 2021, Perşembe - 09:23
Mansur Yavaş'ın Başdanışmanı'ndan algı yönetimi iddialarına yanıt

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Başdanışmanı ve Yeniçağ köşe yazarı Servet Avcı, "'Ama siz algıyı yönetiyorsunuz' öyle mi?" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

AK Parti cephesinin "Hayata geçirdikleri projeleri yok" tepkilerine yanıt veren Avcı, propaganda çalışması yürütüldüğünü savundu.

Algı yönetimi yapıldığına dair iddialara da değinen Avcı, "Ankara'da artan halk desteğinin ve başarının sırrı 'algı yönetimi' olsaydı, olmayan şeylerle, yani illüzyonla halkın kandırılmasına yol açsaydı, Mansur Yavaş'ın çoktan anketlerde inişe geçmiş olması gerekirdi… İnişe geçti mi? Hayır…" dedi. 

Avcı şöyle devam etti:

"Mesele, büyük oranda bakış açısındaki farklardan kaynaklanıyor… Kimine göre proje, demir üstüne demir koymak, betona beton eklemektir… Kimine göre ise önceki adaleti sağlamak, ayrımcılığı ortadan kaldırmak, gerilimlerden boğulmuş bir şehre huzuru getirmektir…"

Köşe yazısının tamamı için tıklayınız


http://www.ankaramasasi.com/haber/987309/mansur-yavasin-basdanismanindan-algi-yonetimi-iddialarina-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
ülküdaş
02 Eylül 2021, 11:19
mafyacılık oynayan servet avcı ve mansur yavaş belediye de ve belediye şirketlerinde haksız yere canını yaktığınız, işinden ettiğiniz binlerce insanın ahı ve bedduaları bir ömür yakanızda olsun, hesap günü geldiğinde bakalım nasıl kıvıracaksınız.. yeni dönem adaylıklarınızı da rüyanızda görürsünüz. unutmayın yaşattıklarınızı yaşamadan ölmeyeceksiniz.. yaşasın zalimler için cehennem.