Mamak'ta sünnet coşkusu

Mamak Belediyesi tarafından çocuklar için gerçekleştirilen sünnet şöleninde, çocuklar doyasıya eğlendi.
Ankara Masası
|
05 Eylül 2021, Pazar - 11:08
Mamak'ta sünnet coşkusu

Mamak Belediyesi gelenekselleşen Sünnet Şöleni'ni gerçekleştirdi.

Sünnet Şöleni kapsamında Mamaklı 850 çocuk, modern cerrahi yöntemlerle özel bir hastanede ücretsiz olarak sünnet ettirildi. Mamak Belediyesi de çocukların bu anını taçlandırmak için özel bir etkinlik düzenledi.

Mamak Belediyesi 75.Yıl Cumhuriyet Amfi Tiyatro ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen şölende Mehteran Takımı’ndan sihirbazlık gösterilerine, sihirli balon şovlarından akrobasi hareketlerine kadar birçok sahne gösterisinin yapıldı.

Çocukların oldukça eğlendiği şölene Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl,  MHP Mamak İlçe Başkanı Mustafa Esen, meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

"Çocuklarımız en kıymetli emanetlerimiz"

Her aile ile bir köprü kurmaya çalıştıklarını belirten Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Evlerimizin can şenliği, göz aydınlığımız, en değerli varlıklarımızın olan yavrularımızın geleceğe bir adım daha attıkları bu güzel günlerde bu sevinci hep birlikte yaşıyoruz. Sünnet şölenimizin yavrularımızın hayatında güzel bir anı olarak kalmasını diliyorum. Böyle şenliklerin hem çocuklarımız arasında hem de aileler arasında sağlam köprüler kuracağına inanıyoruz. Çocuklarımız en kıymetli emanetlerimiz. Evlatlarınıza geleceğin gençleri ve büyükleri gözüyle bakıyoruz. Bu anlayışla Mamak Belediyesi olarak çocuklarınızı yarınlara hazırlamanızda destek olmaya devam ediyoruz ve bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz" dedi.

"Mamaklıların her anında yanındayız"

Gönüllere dokunarak Mamaklıların her anında yanında olduklarını ifade eden AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl, "Öncelikle yarınımızın teminatı gençlerimiz sünnetinin hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Bugün nasıl evlatlarımızın mürüvvetini gördüysek onları nice hayırlı güzel mürüvvetleri görmeyi tekrar rabbimden temenni ediyorum. Günümüz kutlu geleceğimiz aydınlık olsun" dedi.

Esen’den, Köse’ye teşekkür

Şenliğe katılan MHP Mamak İlçe Başkanı Mustafa Esen, Başkan Köse'ye teşekkür ederken, "Mamak’ta toplumsal dayanışmanın birlik ve beraberliğin en güzel örnekleri, en güzel çalışmaları yapılıyor. Bu anlayışla yapılan hizmetlerden dolayı başta Mamak Belediye Başkanımız Murat Köse’yi ve çalışanlarını tebrik ediyorum" dedi.

Şölen toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/993275/mamakta-sunnet-coskusu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.