Mamak'ta aşure etkinliği

Mamak Belediyesi, Muharrem ayı vesilesi ile Küçük Kayaş Mahallesi’nde aşure programı düzenledi.
Ankara Masası
|
29 Ağustos 2021, Pazar - 09:31
Mamak'ta aşure etkinliği

Mamak Belediyesi, Muharrem ayı vesilesiyle aşure programı düzenlerken etkinliğe Mamak protokolü tam katılım sağladı.

Programa Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Eski Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl, MHP Mamak İlçe Başkanı Mustafa Esen, Mamak Müftüsü Necmettin Saydan, Küçük Kayaş mahalle muhtarı ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Paylaşmanın simgesi haline gelen aşure gününün İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini dileyen Köse, “Bizler birlik ve beraberlik içinde bu topraklarda kardeşçe yaşıyoruz. Bu acı bizim acımız. Rabbim Can'larımızla birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin” dedi.

Birlik ve beraberlik içinde yaşamaya devam edeceğiz

Birlik ve beraberlik mesajı veren Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin “Binlerce yıldır bu topraklarda birlik içerisinde omuz omuza, yürek yüreğe yaşıyoruz ve yaşamaya da devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin.  Bizi bugün, bu programda buluşturan Mamak Belediyesi Başkanı Murat Köse’ye teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Esnafımızın fikirleri önemsiyoruz

Aşure programı sonrası Ak Parti Milletvekili Fatih Şahin, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl Küçük Kayaş Mahallesi’nde esnaf turuna çıktı. 

İşyerlerine gerçekleştirdiği ziyarette, esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen heyet, vatandaşlarla da hasbihal ederek gönüllerine dokundu. Genç, yaşlı herkesin ilgi gösterdiği ziyarette, ilçenin gelişmesinde önemli rol oynayan esnafla yapılan istişarenin önemine vurgu yapan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse,

“Esnaflarımızın ve vatandaşımızın talepleri, fikirleri bizim için hep birinci öncelik olmuştur. Çünkü onlara hizmet etmek için buradayız. Halkımıza hizmet ediyoruz ve halkımız için yaptığımız her güzel iş, vatandaşlarımız kadar bizi de mutlu ediyor” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/975828/mamakta-asure-etkinligi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.