Bravo Eren Erdem

Kübra Par
|

Geçen hafta “2023’te kim seçilirse seçilsin yeni iktidarın milli teknoloji ve savunma hamlesini sürdürmesi lazım. Hatta muhalefet Selçuk Bayraktar’a şimdiden sahip çıkmalı” demiştim.


CHP'li Eren Erdem Teknofest’i gezip şöyle demiş:


“CHP olarak yüksek katma değerli teknoloji yatırımlarını destekliyoruz. Bu bağlamda Teknofest’i ziyaret ettik. Emeği geçenleri kutlarız.


Biz, teknolojik yatırımları destekliyoruz. Taş üstüne taş koyan herkesi destekleyeceğiz”


İşte kompleks duymadan, ‘bizden-onlardan’ ayrımı yapmadan, memleketin hayrına olanı destekleyen doğru muhalefet anlayışı budur.


Bravo Eren Erdem…


Siyasette kimi konularda ‘radikal’ bir üslup benimsese de bu meselede makul çizgide durmuş.

Fahrettin Koca bebeklere yanlış aşı iddiasına dair konuşmalı




Sanki aşı karşıtları yeterince ortalığı karıştırmıyormuş gibi şimdi bir de Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zafer Kurugöl'ün bebeklere 'yanlışlıkla' Covid-19 aşısı yapıldığına dair skandal ifadesinin etkisiyle uğraşıyoruz.

Kurugöl önce bu çok yaygın bir durummuş ve çok da masum bir olaymış gibi kendi bilimsel çalışmasının reklamını yapmaya çalıştı.

Sonra yalnızca bir bebeğe İzmir dışında bir aile sağlığı merkezinde hepatit B yerine Covid aşısı uygulandığı, Kurugöl’ün de o tek vakadan hareketle büyük sonuçlar çıkarmaya çalıştığı çıktı ortaya.




Devamı için tıklayınız 
http://www.ankaramasasi.com/makale/51999/bravo-eren-erdem

Yorumlar (0)