Deniz Akkaya’dan Selin Ciğerci hakkında FETÖ bağlantısı iddiası

Ünlü manken Deniz Akkaya, ünlü fenomen Selin Ciğerci hakkında FETÖ bağlantısı iddiasında bulunarak, savcılığa dilekçe verdi.
Zeliha Demirci
|
17 Eylül 2021, Cuma - 10:58
Deniz Akkaya’dan Selin Ciğerci hakkında FETÖ bağlantısı iddiası

Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının sunucularından Deniz Akkaya, Türkiye'de yasaların taşıyıcı anne yöntemiyle ebeveyn olmaya izin vermediğini ve Selin Ciğerci'nin ailevi değerleri ticaret için kullanmaya çalıştığını öne sürmesi nedeniyle ikili mahkemelik olmuştu. Ciğerci, 3 ay uzaklaştırma kararı aldırmış fakat Akkaya bu karara uymadığı için 3 gün zorlama hapis cezası almıştı.

Son olarak Deniz Akkaya, Selin Ciğerci için FETÖ ile ilgili bağlantıları olduğu iddiası ile mahkemeye şikayette bulundu. Akkaya, Ciğerci'nin boşanma davasının tek bir olaya hizmet ettiğini belirterek, "Şu ana kadar söylediğim her şey gerçekleşti. Geriye ne kaldı? FETÖ bağlantılı isimleri değil mi?" ifadelerini kullandı.

Akkaya olayla ilgili ayrıntıları canlı yayında açıklayacağını söyleyerek şu paylaşımı yaptı: “HASAN OKAN SELİN CİĞERCİ için FETO Terör Suç örgütü ile ilgili bağlantıları ve Londra üzerinden götürdükleri ilişkilerini BUGÜN SAVCILIKTA GİDİP ŞİKAYETTE BULUNDUM
NE DEDİYSEK O!!
su ana söylediğim her şey TEK TEK GERCEKLEŞTİ. Hatta beni aşan rezil bir boşanma olayına da şahit olduk.
Ancak bunların hepsi tek bir olaya hizmet içindi!!
Geriye ne kaldı!!!
FETO bağlantıları isimleri değil mi?
İlk sayfasını paylaştığım evrağın ilerleyen sayfalarında tüm bilgiler mevcut, ancak siz değerli kamuoyu ile yarın sabah canlı canlı yayında sizlerle paylaşıyor olacağım. Yarın sabah görüşmek üzere”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1009358/deniz-akkayadan-selin-cigerci-hakkinda-feto-baglantisi-iddiasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.