Terör örgütü yöneticilerinin yeni taktiği

TSK tarafından yürütülen operasyonlarla ağır darbe alan terör örgütü PKK yöneticileri, alt birimlere yaptıkları eylemleri abartarak aktarmalarını istedi.
Ankara Masası
|
19 Eylül 2021, Pazar - 14:02
Terör örgütü yöneticilerinin yeni taktiği

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından sınır içinde ve dışında yürütülen operasyonlar neticesinde hareket edemez hale gelen terör örgütü PKK yeni taktikler geliştirmeye çalışıyor.

Örgüt üyelerinin moralini yüksek tutmak ve çöküşü gizlemek isteyen PKK'nın yöneticilerinden Fehmi Atalay " Güvenlik güçlerine yönelik yapılan eylemleri gerçek dışı, abartılı ifadelerle üst birimlere aktarın" talimatı verdi. 

"Nasıl eylem yapalım?"

Yakalanan teröristlerden biri ise artık örgüt üyelerin yöneticilere inanmadığını belirterek  "Artık hiç kimse örgüt yönetiminin yalanlarına inanmıyor, kendileri rahat yerlerde oturup bizi ölüme gönderiyorlar, eylem yapın diyorlar. Biz bulunduğumuz yerden kafamızı çıkartamıyoruz, nasıl eylem yapalım? Üzerimizdeki baskıyı kaldırmak için eylem yapmış gibi rapor veriyoruz. Onlar da verdiğimiz bu raporu daha da abartarak diğer bölgelerdeki teröristlere aktarıyor. Sonra biz bile şaşırıyoruz kendi söylediklerimize" diyerek örgütün içinde bulunduğu çaresizliği gözler önüne serdi.

Terör örgütünün lider kadroları, kurguladıkları senaryolar ile gerçekleşmemiş eylemleri gerçek gibi göstererek alt kadrodaki teröristlere örgütün başarılı olduğunu inandırmaya ve teröristleri kandırmaya devam ediyor.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1011555/teror-orgutu-yoneticilerinin-yeni-taktigi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.