Kalp krizi geçiren taksiciyi polisin müdahalesi kurtardı

İstanbul'da yabancı uyruklu 3 kişi tarafından dolandırıldıktan sonra kalp krizi geçiren taksici, yardıma gelen polis tarafından kurtarıldı.
Ankara Masası
|
26 Eylül 2021, Pazar - 16:05
Kalp krizi geçiren taksiciyi polisin müdahalesi kurtardı

Olay, İstanbul Sultangazi'de meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Cafer Okuyan'ın 34 TEJ 73 plakalı taksisiyle Esenyurt'tan Sultangazi'ye götürdüğü yabancı uyruklu 3 kişi, ücret ödemeden kaçtı.

Kornaya basarak yardım çağrısında bulunan taksiciye, o sırada bölgede bulunan polis memuru M.T. ile arkadaşı A.U yardım etti. 

Kalp krizi geçirdi

Okuyan, yardıma gelen polis memuruna şahısların yakında olduğunu, indirdiği yeri bildiğini söyledi. Polis memuru ile birlikte 300 metre ilerideki şahısların bulunduğu yere gitmek için yola çıkan taksici kalp krizi geçirdi. Taksicinin kalp krizi geçirdiğini gören polis memuru arabanın el frenini çekerek aracı güvenli bir yerde durdu.

Dakikalarca süren masaj

Cafer Okuyan'ın nabzının durduğunu fark eden M.T., Okuyan'ı araçtan çıkarıp kalp masajı yapmaya başladı. 5 dakika süren masajın ardından taksici hayata döndü.

Olay yerine gelen ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Okuyan'ın yoğun bakım servisindeki tedavisi sürüyor.

Öte yandan, polis memurunun taksiciyi kurtarma çabaları saniye saniye arkadaşı tarafından kaydedildi.

(İHA/AA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1025101/kalp-krizi-geciren-taksiciyi-polisin-mudahalesi-kurtardi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.