Mamak'ta gökyüzü uçurtmalarla renklendi

Mamak Belediyesi tarafından bu yıl 2. düzenlenen 'Uçurtma Şenliği' renkli görüntülere sahne oldu.
Ankara Masası
|
11 Ekim 2021, Pazartesi - 13:13
Mamak'ta gökyüzü uçurtmalarla renklendi

Mamak Belediyesinin organize ettiği ve bu yıl 2. düzenlenen Uçurtma Şenliği'nde gökyüzü renklendi. Mutlu-Ege Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen Uçurtma Şenliği’nde yüzlerce çocuk unutamayacakları bir gün yaşarken, yetişkinler de çocukluklarına geri döndüler. 2 bin adet rengarenk uçurtmanın, gökyüzünün maviliğiyle buluştuğu şenlikte, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de kendi uçurtmasını yaparak çocukların heyecanına ortak oldu.

"Rengarenk uçurtmalarla gökyüzünü şenlendiriyoruz"

Güzel bir günde güzel Mamaklılarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Murat Köse, "İçinde bulunduğumuz alan Mutlu Ege diye tarif ettiğimiz daha önce spor kompleksi olarak isimlendirilen, ama şimdi Millet Bahçesi olarak müjdesini vereceğimiz güzel bir proje olacak. Bugün burada çocuklarımız ve gençlerimizle rengarenk uçurtmalarla gökyüzünü şenlendiriyoruz. Bu güzel etkinlikte doya doya uçurtmalarımızı gökyüzüne bırakıp, onların gökyüzünde dalgalanışını seyredeceğiz." dedi.

Şenliğe Başkan Köse’nin yanı sıra AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl, Mamak Belediye Başkan Yardımcısı, Mehmet Düğmeci ve Molla Ali Çetin, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1048926/mamakta-gokyuzu-ucurtmalarla-renklendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.