Başkanlardan 29 Ekim mesajları

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve ilçe belediye başkanları kutlama mesajları yayımladı.
Ankara Masası
|
29 Ekim 2021, Cuma - 09:36
Başkanlardan  29 Ekim mesajları

Türkiye Cumhuriyeti'nin 98. yaşının kutlandığı bugünde Başkent'te Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte ilçe belediye başkanları kutlama mesajları yayımladı. İşte Başkent'teki başkanların 29 Ekim mesajları;

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş:

98 yıl evvel Ankara'da açtığın bağımsızlık yolundan bugün ilk günkü heyecanla yürüyoruz. Yaşımız hep genç, başımız daima dik. Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele kahramanlarına Cumhuriyet'in Ankara'sından selam olsun.

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı:

Cumhuriyetimizin 98. yılı Kutlu Olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Milli Mücadele Kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ayaş Belediye Başkanı Burhan Demirbaş:

Cumhuriyetimizin ilanının 98. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları başta olmak üzere bağımsızlık mücadelemizde canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan:

Cumhuriyetimizin ilanının 98. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşı’mızın tüm kahramanlarını rahmetle anıyorum.29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın:

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve şükran ile anıyorum.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse:

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok:

Vatan ve bayrak sevdasını kalbine işlemiş bir çift mavi göz ışığında, hürriyet meşalesini yakan büyük Türk milletinin zaferiydi Cumhuriyet... Bayramımız kutlu olsun! Al bayrağımızın gölgesinde devletimiz daim olsun!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen:

Atatürk’ümüzün 1933 yılında 10. Yıl kutlamasındaki ifadesiyle, "En Büyük Bayram" olan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya:

Büyük Türk Milleti’nin mücadele ruhunun, irade gücünün ve milli şuurunun en büyük eseri olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Yıl dönümü kutlu olsun.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar:

Cumhuriyet ihtiyaçtır, ekmek gibi, aş gibi. Cumhuriyet yaşamdır, hayattır cumhuriyet! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1084394/baskanlardan-29-ekim-mesajlari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.