Fethi Yaşar'dan Lütfü Türkkan açıklaması

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın bir şehit yakınına küfür etmesiyle ilgili, "Siyasetçi sinirlerine hakim olacak ancak bu konu üzerinden siyaset yapılmaması da lazım." dedi.
Ankara Masası
|
09 Kasım 2021, Salı - 14:43
Fethi Yaşar'dan Lütfü Türkkan açıklaması

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Masası'nın konuğu oldu.

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sorularını yanıtlayan Yaşar, İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın bir şehit yakınına küfür etmesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"Siyasetçi sinirlerine hakim olacak." diyen Yaşar, konunun siyaset malzemesi yapılmaması gerektiğini de vurguladı.

Yaşar şu ifadeleri kullandı:

"Benim ağzımdan çıkacak bir kelime partimi de ailemi de beni de ilgilendirir. Siyasetçi sinirlerine hakim olacak. Bu şeyler hassas şeyler çok fazla köpürtülmemesi de lazım. Bu konu üzerinden siyaset yapılmaması lazım. Halkın nerede duracağına kimse karar vermez. Arkadaş özür diledi görevinden de istifa etti. Kararı artık partisi verecek. Her dönemde milletvekillerinin bu tip ahlaki değerlere uygun olmayan davranışları oluyor. Dünyada da oluyor. Bunun cezası hukukta varsa zaten alacak. Siyaseten cezası halk verecek. Ancak bizim barışa ve sevgiye ihtiyacımız var. Bunun dışında ne yaparsak ülkenin geleciğine zararımız dokunur."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1110282/fethi-yasardan-lutfu-turkkan-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.