Fethi Yaşar: Ankara'da diyalog eksikliği var

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara'da ilçe belediye başkanları ile Mansur Yavaş arasında diyalog eksikliği olduğunu belirtti. Yaşar, "​​Belediye Başkanları, Mansur Yavaş'ı daha tebrik etmediler. Odasına girmeyenler var. Böyle olmaz. Biz düşman değiliz ki. Hepimiz hizmet etmek için seçildik." dedi.
Ankara Masası
|
09 Kasım 2021, Salı - 14:11
Fethi Yaşar: Ankara'da diyalog eksikliği var

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Masası'na konuk oldu.

Gazeteci Fatih Atik'in sorularını yanıtlatan Yaşar, Ankara'da ilçe belediye başkanları ile Mansur Yavaş arasında diyalog eksikliği olduğunu söyledi.

İlçe belediye başkanlarının Mansur Yavaş'ı tanımadığını belirten Yaşar, "Tanıyacaksın arkadaş. Seçimle gelmiş herkesi tanıyacaksın. Bu yanlışı muhalefet de iktidar da yapsa yanlış." ifadelerini kullandı.

Yaşar'ın konuşması şu şekilde:

"Belediye Başkanları, Mansur Yavaş'ı daha tebrik etmediler. Odasına girmeyenler var. Böyle olmaz. Biz düşman değiliz ki. Hepimiz hizmet etmek için seçildik. İlçe belediye başkanı da büyükşehir belediye başkanı da hizmet için seçildi. Birbirimize saygı göstermek zorundayız. Yetkilerimizi halk yararına kullanmak zorundayız. Gideceksin sorunu anlatacaksın, o da bürokratlarına çağırıp çözün bunu diyecek. Belediye Başkanları ile Mansur Bey'in arasında bir diyalog eksikliği var. Altında da Çankaya da güzel olsun. Her bölgenin sorunları çözülsün. Biz CHP grubu olarak ilçelerdeki AK Partili belediye başkanlarına saygı duyuyoruz. Halkın oyuyla seçilmişlerdir. Ancak onlarda büyükşehir belediye başkanını seçilmesinden rahatsızlık duymamalılar. Siz tansiyonu yükseltirseniz karşı taraf da yükseltir. Siz uygar olursanız karşı taraf da kendine göre uygar olur. Maksat üzüm yemek bağcı dövmek değil. Buradaki sıkıntı "Biz seni tanımıyoruz" Tanıyacaksın arkadaş. Seçimle gelmiş herkesi tanıyacaksın. Bu yanlışı muhalefet de iktidar da yapsa yanlış."


http://www.ankaramasasi.com/haber/1110137/fethi-yasar-ankarada-diyalog-eksikligi-var
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.