Ekrem İmamoğlu: Fethi Yaşar örnek bir belediye başkanı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar için, "Bir ilçeye katkı sunmak, o ilçeyi dönüştürmek ve insanlarını mutlu etme konusunda örnek bir belediye başkanı." dedi.
Ankara Masası
|
18 Ocak 2021, Pazartesi - 13:11
Ekrem İmamoğlu: Fethi Yaşar örnek bir belediye başkanı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı bir televizyon programında Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar hakkında övgü dolu sözler kullandı.

Başkan Yaşar'ın önemli bir insan olduğunu ifade eden İmamoğlu, "Bir ilçeye katkı sunmak, o ilçeyi dönüştürmek ve insanlarını mutlu etme konusunda örnek bir belediye başkanı." dedi. 

Ekrem İmamoğlu: Fethi Yaşar'ın güzel işlerini örnek alıyorum

Tanıştığı ilk günden beri keyifle takip ettiğini söylediği Yaşar'ın, güzel işlerinden örnekler aldığını dile getiren İmamoğlu, sözlerinin devamında yerel yöneticilerin önemine değindi.

İmamoğlu şöyle konuştu: İyi yerel yöneticiler toplumsal barışın kaynağı olur. Yerel yöneticiler cesur, özgür olmalı. Siyasi mekanizmanın altında ezilmeyeceksin. Bunu yapabiliyorsan belediye başkanı ol. Bunu yapabileceğin partide siyaset yap.

Fethi Yaşar'dan Ekrem İmamoğlu'na teşekkür

Öte yandan İmamoğlu'nun bu sözleri üzerine sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yaşar, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na düşünceleri için teşekkür ediyorum. Daha güzel, vatandaşlarımızın yaşamaktan mutluluk duyduğu bir Türkiye için, dayanışmayla, işbirliğiyle var gücümüzle çok çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/530873/ekrem-imamoglu-fethi-yasar-ornek-bir-belediye-baskani
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.