Meral Akşener iktidara yüklendi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Bunların artık suyun kaynıyor.' ifadeleri üzerinden hükümete yüklendi.
Ankara Masası
|
17 Kasım 2021, Çarşamba - 11:42
Meral Akşener iktidara yüklendi

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri üzerinden hükümete eleştirilerde bulundu.

Dün Fırat'ın kenarında kaybolan kuzudan bile sorumlu olacağına inanan Erdoğan nerede bugün rakiplerine artık suyun kaynadığını söyleyen Erdoğan nerede ifadelerini kullanan Akşener, 'Düştüğünüz bu durumda artık bize ahlak konusunda ahkam kesecek durumda değilsiniz.' dedi.

Meral Akşener'in grup toplantısında yaptığı konuşmadan satırbaşları şu şekilde;

Ekonominin kitabını yazmışlar...

Şimdiye kadar ekonominin nasıl yönetileceğine dair binlerce kitap yazıldı ama ekonominin nasıl batırılacağına dair bir kitap yazılmamıştı. Bileğinin hakkıyla sınav kazananları değil dayısının kartıyla işe koydukları sayesinde hukuksuzluğun kitabını yazdılar. 3 liralık işi 33 liraya alarak devletin malına çökmenin kitabını yazdılar. 10 yılda 10 milyon sığınmacıyı sınırlardan içeri alarak nüfus mühendisliğinin kitabını yazdılar. Bu devir bitti artık. İsteseler de istemeseler de milletimiz artık mutlu yarınları konuşuyor. Ve bu yarınlarda siz yoksunuz artık.

Tarım milli güvenlik problemi haline geldi

Son 16 yılda 4.2 milyon hektar tarım arazimiz tarım dışına çıkarıldı. Tarımdaki kadın istihdamı 4'te 1 oranında azaldı. Tonu 237 lira gübrenin fiyatı 38 katına çıktı. bütün akarsu ve derelere HES yapıldığı için çiftçilerin tarım arazisini sulaması baraj sahibinin keyfine kaldı. Ülkemizde tarımın milli güvenlik problemi haline gelmesi bizleri üzüyor.

Ankara Masası

http://www.ankaramasasi.com/haber/1121921/meral-aksener-iktidara-yuklendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.