Adana'da saplantılı aşık eski sevgilisinin yüzünü usturayla kesti

Adana'da yaşayan 38 yaşındaki A.O'nun hayatı, 4 yıl önce birlikte olmaya başlayıp birkaç ay içinde ayrıldığı eski sevgilisi nedeniyle kabusa döndü. Üç yıl önce bacaklarından vurulan kadın, sadece 4 ay hapis yatan Sefer B. tarafından bu kez bir restoranda saldırıya uğradı. Zanlı kadını döverek yüzünü usturayla kesti.
IHA-20211202AW480864
|
02 Aralık 2021, Perşembe - 11:29
Adana'da saplantılı aşık eski sevgilisinin yüzünü usturayla kesti

Adana’da bir kadın, gördüğü şiddet nedeniyle ayrıldığı sevgilisi tarafından usturalı saldırıya uğradı.

Merkez Çukurova ilçesinde yaşayan 38 yaşındaki A.O., 2017 yılında sevgili olduğu 31 yaşındaki  Sefer B.'den  şiddet gördüğü gerekçesi ile 5 ay sonra ayrıldı. 

Tekrar sevgili olmak isteyen Sefer B. ise vücudunun her tarafına kadının adını ve sevgili olduğu tarihi yazdırıp  A.O.'yu rahatsız etmeye başladı. 

Ayrılık sonrası kadının  otomobiline silahlı saldırı düzenledi. Talihsiz kadın 3 yıl önce de Sefer B.'nin silahlı saldırısı sonucu bacaklarından yaralandı. 

Olayın üzerine mahkeme saldırgana önce 3 yıl 9 ay hapis cezası verdi daha sonra cezayı 2 yıl 9 ay 22 güne düşürdü. Sefer B. cezaevinde yattığı 4 aylık süre göz önünde bulundurularak tahliye edildi. 

Sefer B. tahliye edildikten sonra da tekrar birlikte olmak için kadını tehdit etmeye başladı. Bu nedenle genç kadın 13 kez savcılığa başvurarak şikayetçi oldu.

Bu şikayetler sonunda genç kadına panik butonu verildi. Uzaklaştırma cezası alan  Sefer B.'ye  elektronik kelepçe takıldı.

28 Kasım akşamı A.O.’nun bir restoranda olduğunu öğrenen  Sefer B.  elektronik kelepçeyi çıkartarak restorana girip kadını darp etti.  A.O.’nun yüzünü ustura ile kesen saldırgan  olay yerinden kaçtı. 

 Kadının yüzüne sayısız dikiş atılırken, Sefer B. ise polis tarafından her yerde aranıyor.

A.O. diğer kadınlar gibi ölmek istemediğini, elektronik kelepçe olmasına rağmen saldırıya uğradığını belirterek, “Kısa süre sevgili olduk. Ancak beni sürekli darp edip kıskandığı için ayrıldım. Bu nedenle beni sürekli rahatsız ediyor. En son da yüzümü kesti. Artık çok korkuyorum. Bunu birisi durdurmalı” dedi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1150679/adanada-saplantili-asik-eski-sevgilisinin-yuzunu-usturayla-kesti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.