Hilal Ayık: ABB itaat etmemizi istiyor

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, "Ankara Büyükşehir Belediyesi itaat etmemizi istiyor. Bunu kabul etmiyorum" dedi.
Ankara Masası
|
03 Aralık 2021, Cuma - 12:08
Hilal Ayık: ABB itaat etmemizi istiyor

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Ankara Masası'na konuk oldu. 

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sorularını yanıtlayan Ayık, Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

AK Partili belediye başkanlarının büyükşehir ile diyalog kurmadığı yönündeki iddiaları kabul etmeyen Ayık, "Sayın Başkan, 'Siz ilçelerinizi sevmiyorsunuz ve hizmet istemiyorsunuz' gibi bir söylemde bulundu. Bu çok komik bir söylem. Kapalı toplantılarda olanları manipüle edebilirsiniz ama bütçe görüşmelerinde faaliyet görüşmelerinde bire bir söz aldık ve hangi sıkıntılar varsa dile getirdik. Faaliyet raporunda uzun konuştuğumuz için eleştirilmiştik. Şimdi iyi ki konuşmuşuz diyoruz, çünkü sayın başkan "Hiçbir şey istemediniz" diyor." dedi.

Diyalog kurma noktasında bir sıkıntıları olmadığını her türlü talebi gerekli mercilere ilettiklerini aktaran Ayık, ABB'nin itaat edilmesini istediğini belirterek duruma tepki gösterdi.

Yavaş'ın "Bana hizmet etmedi desinler ama çaldı demesinler" sözlerini hatırlatan Ayık, "Biz zaten çalmayacağız. Bizim görevimiz bu. Çalmamak marifet değil. Bunu marifet gibi söylemek bir akıl tutulması" değerlendirmesinde bulundu. 



http://www.ankaramasasi.com/haber/1153217/hilal-ayik-abb-itaat-etmemizi-istiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.