Galatasaray'dan Cüneyt Çakır'a tepki!

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Necati Ateş, Altay mücadelesinden sonra yaptığı açıklamada, karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır'ın maçın önüne geçtiğini söyledi.
Samet Dirican
|
04 Aralık 2021, Cumartesi - 23:43
Galatasaray'dan Cüneyt Çakır'a tepki!

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Galatasaray evinde karşı karşıya geldiği Altay ile 2-2 berabere kaldı.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulanan Galatasaray Yardımcı Antrenörü Necati Ateş, "Geçen hafta Emre’nin pozisyonunda hakeme sorduk. Pozisyonda darbe var, ‘Önce topa vurdu’ dedi. ‘Tamam’ dedik. Geçmişte Dünya Kupası’nda kafasından sekip koluna gelen topa penaltı vermedi. Böyle bir pozisyonda penaltı veriyor. Kendi kararlarına yenik düşüyorsun.

Vücudundan sekiyor, kola geliyor. Kurallar bize gelince farklı. Oyun bizim elimize geçmiş, coşkuyu almışız, gol atmış. Böyle bir kararla oyun dönüyor. Önüne geçiyorlar. Çok şey söylemek istiyorum ama fazla söylemek mi söylememek mi doğru. Hocaya verilen cezalar inanılır gibi değil. Tamam anladık, hep perşembe açıklıyorsunuz. Ülkemizde adına bir maça çıkımız. Cuma açıklasanız ne olur ne değişir. Zaten yüksek veriyorsunuz. Tahkime gitse de düşmeyeceğini biliyoruz. Bize verilen cezalar yüksekten, rakiplere alttan. Garip bir oyunun içerisindeyiz. Görüyoruz bir şey yapıyoruz. Oynadığımız oyun bizi ilgilendirir. Biz kendi yorumumuzu yaparız. Maçın hakemi oyunun önüne geçmemeli. Bana göre Cüneyt hoca oyunun önüne geçti" diye konuştu.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1157229/galatasaraydan-cuneyt-cakira-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.