Başkan Şimşek Gölbaşılı esnaflarla buluşuyor

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.
Ankara Masası
|
08 Aralık 2021, Çarşamba - 13:43
Başkan Şimşek  Gölbaşılı esnaflarla buluşuyor

Mahalle mahalle gezerek esnafın sıkıntılarını dinleyen ve anında çözüme kavuşturan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'in son durağı Hükümet Caddesi oldu.

Esnafı ziyaret ederek yapılan hizmetleri anlatan ve  ilçe hakkında yapılması gerekenlerle alakalı fikir alışverişinde bulunan  Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Vatanımıza milletimize ülkemize hizmet etmek için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Ortak akılla hareket ederek, daha yaşanabilir ve modern bir Gölbaşı için çalışıyoruz. Sizlerin destekleri bizler için çok önemli. Hep birlikte el ele vererek ilçemizi hak ettiği yere taşıyacağız” açıklamasında bulundu.

Esnafın istekleri ile de yakından ilgilenen Başkan Ramazan Şimşek, Gölbaşı’nda hizmet veren kadın esnafların baş tacı olduğunun altını çizerek, kadınların iş dünyasındaki önemine dikkat çekti.

“Her zaman yanınızdayız”

Salgın sebebiyle zor zamanlardan geçen esnafın her daim yanında olduklarını dile getiren Başkan Şimşek, geçen yıl salgın nedeniyle zor günler yaşayan yaklaşık bin 500 esnafa nakit para desteği sağladıklarını da hatırlattı. "Aynı zamanda iş yeri açan ve açacak esnaflarımızla ilgili de ruhsat alımında iyileştirme çalışmaları yaptık. Salgın mücadele kapsamında da esnaflara hijyenik koşullar için destek vererek, dezenfektan çalışmaları ve malzeme desteği sağladık." diye konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Şimşek, tüm ticari işletmelerin ve esnafların ayakta kalabilmesi adına Gölbaşı Belediyesi olarak imkânları ölçüsünde desteklerini sürdüreceklerini ifade etti.

"Esnafımızın mutluluğu, ekonominin canlılığı ve şehrin mutluluğu demektir. Tüm esnafımıza bereketli ve hayırlı kazançlar diliyorum.” diyen Başkan Şimşek, esnafların ilçede yapılan belediye hizmetlerini takdir ettiklerini de söyledi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1165273/baskan-simsek-golbasili-esnaflarla-bulusuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.