Bolu’da doktora yumruklu saldırı

Bolu’da göz muayenesi için eşini götürdüğü hastanede sıra beklemek istemeyen Y.E.D., yumruk attığı göz doktoru Emre B.’nin burnunu kırıldı. Beyaz kod verilen olayda gözaltına alınan şahıs emniyete götürüldü.
IHA-20211223AW499062
|
23 Aralık 2021, Perşembe - 16:43
Bolu’da doktora yumruklu saldırı

Bolu’da göz muayenesi için  Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden hasta, sıra beklemek istememesi üzerine poliklinikte bulunan hemşirelerle tartıştı. Eşinin tartıştığını duyan Y.E.D., muayene odasına girerek göz doktoru Emre B.’ye yumruklu saldırıda bulundu. Emre B.’nin yüzüne aldığı darbeyle burnu kırıldı. Saldırının ardından hastanenin özel güvenlik ekipleri, şahsı dışarı çıkararak durumu polis ekiplerine bildirdi. Emre B.’nin şahıstan şikayetçi olması üzerine Y.E.D., gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Saldırıya uğrayan Doktor Emre B., "Şahıs sırasını beklemeden 'Parasını biz veriyoruz. Bizi muayene edeceksiniz’ diye konuştu. Diğer hastalara da saygı göstermedi. Daha sonra hastanenin güvenlikleri hastayı çıkarırken kadın hala, 'Parasını biz veriyoruz, bakacaksınız' diyordu. Ben de o sırada, 'Buyurun, dışarıya çıkar mısınız' dedim. O esnada kadının yanındaki erkek şahıs bana vurdu. Burnuma yumruk attı. Burnumda kırık var. İstirahat raporu aldım. Diğer hastalarımız da mağdur oldu bu durumdan. Biz de şikayetçi olduk. ’Beyaz kod’ verdik" ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Koca tutuklandığını duyurdu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Doktor Emre B.,'ye yumruk atan saldırganın tutuklandığını duyurdu. Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

" Bolu A.İ.B. Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, görevi başındaki doktora saldıran ve hakkında Beyaz Kod verilen kişi TUTUKLANDI. Saldırgan, olayda, sıra bekleyen hastaları da rahatsız etmişti. Sağlıkta şiddete karşı harekete geçen tüm kurumlarımıza teşekkür ediyoruz"


(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1191514/boluda-doktora-yumruklu-saldiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.