Temel Karamollaoğlu: HDP terör ile arasına mesafe koyuyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu verdiği röportajdaki HDP ile ilgili kısım dikkat çekti. Karamollaoğlu, HDP'nin terör örgütü ile arasına mesafe koyduğunu savunarak 'Ben şuanki noktada ümit ediyorum ki HDP de terör ile arasına mutlaka bir mesafe koyacaktır ki koyuyor da…' ifadelerini kullandı.
Samet Dirican
|
27 Aralık 2021, Pazartesi - 10:27
Temel Karamollaoğlu: HDP terör ile arasına mesafe koyuyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Euronews Türkçe'nin sorularını yanıtladı. Karamollaoğlu'nun HDP ile ilgili sorulara verdiği cevaplar dikkatlerden kaçmadı.

HDP terör örgütü ile arasına mesafe koyuyor

HDP'nin siyasi bir parti olduğunu ve herkesin herkesle konuşması gerektiğini savunan Karamollaoğlu, 'Ben şuanki noktada ümit ediyorum ki HDP de terör ile arasına mutlaka bir mesafe koyacaktır ki koyuyor da… HDP’nin için de bunlar da var, yine parti içinde farklı gruplar ve sesleri çıktığı da bir gerçek. Onun için terörü bir tarafa bırakmamız ve demokratik şartlar altında konuşmamız gerekir.' dedi.

Millet İttifakı'nın ortak bir politikası yok

İttifakın önceliğinin bu sistemin değişmesi olduğunu ifade eden Karamollaoğlu, "Her partinin farklı görüşleri var. Şu anda Millet İttifakı’nın ekonomi, dış politika, sağlık politikası ya da eğitim politikası yok. Sistem değiştikten sonra bu da oturulup konuşulacak" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1197413/temel-karamollaoglu-hdp-teror-ile-arasina-mesafe-koyuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.