Yaşlılar Evi'nde Anneler Günü

Ankara Masası
|
09 Mayıs 2020, Cumartesi - 16:12
Yaşlılar Evi'nde Anneler Günü

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, hem Doğantepe Yaşlılar Evi’nde kalan annelerin Anneler Günü’nü kutladı hem de yaşlılar evinin yeni sakini İsmigül Şahin’in kendisinden istediği rengarenk çiçekleri armağan etti.  

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, Doğantepe Yaşlılar Evi’nde kalan anneleri unutmadı. Tüm anneleri sosyal mesafe kuralına uyarak, kapıdan ziyaret eden Başkan Balcı, hepsine rengarenk çiçekler ve hijyen paketi armağan etti. 

Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Başkan Balcı “Doğantepe Yaşlılar Evimiz bizim için çok kıymetli… Bugün burayı ziyaret ederek, annelerimizin Anneler Günü’nü kutladık. Şartlar nedeniyle ellerini öpemesek de, kalbimiz onlarla birlikte… Onlar hep gönlümüzün en güzel yerinde… Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum, hepsine sağlıklı, hayırlı ömürler diliyorum.” dedi. 

İsmigül Teyze’nin isteği yerine getirildi

Belediye tarafından, çok zor şartlarda yaşamaya çalıştığı otobüs durağından alınarak Doğantepe Yaşlılar Evi’ne yerleştirilen İsmigül Şahin, hayalini kurduğu rengarenk çiçeklere kavuştu. Başkan Asım Balcı, sıcak yuvasında ziyaret ettiği İsmigül Şahin’e rengarenk çiçekler hediye etti.

Otobüs durağından alarak Doğantepe Yaşlılar Evi’ne yerleştirdikleri İsmigül Şahin’i de, yeni evinde ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Balcı “Kendisinin bizden talep ettiği rengarenk çiçekleri de kendisine ulaştırdık. Çiçeklerle süslü bir evinin olmasını çok istediğini söylemişti. Biz de onu kırmadık. Evini çiçeklerle süslemesi için rengarenk çiçekler hediye ettik. Bundan böyle Doğantepe Yaşlılar Evi’ndeki yeni yuvasında, sağlık ve mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/12026/yaslilar-evinde-anneler-gunu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.