Cemal Enginyurt'tan Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na destek

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, son günlerde iktidar cephesi tarafından hedef gösterilen Mansur Yavaş'a destek verirken "Mansur Yavaş'tan vatan haini çıkaramazsınız. Mansur Yavaş'tan devlet düşmanı çıkaramazsınız. Mansur Yavaş vatan, millet, devlet aşığıdır. " dedi.
Ankara Masası
|
10 Ocak 2022, Pazartesi - 13:13
Cemal Enginyurt'tan Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na destek

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in canlı yayın konuğu olan Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a destek verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın terörle bağlantılı kişilerin Ankara ve İstanbul'daki büyükşehir belediyelerinde çalıştığı söyleminin yanlış olduğunu belirten Enginyurt "Belediye başkanlarını hedef gösteren bir Cumhurbaşkanı olur mu? Ekrem İmamoğlu'nu hedef gösteriyor yetmedi Mansur Yavaş'ı hedef gösteriyor. Gösterirken de bu iki arkadaşımıza PKK'lı diyor." dedi.

Enginyurt, Mansur Yavaş'ın vatan, millet aşığı bir kişi olduğuna vurgu yaparken "Ekrem İmamoğlu'nu belediye başkanlığından sonra tanıdım. Ama Mansur Yavaş'ı 30 yıldır tanırım. Mansur Yavaş'tan vatan haini çıkaramazsınız. Mansur Yavaş'tan devlet düşmanı çıkaramazsınız. Mansur Yavaş'tan PKK seviciliği, bayrağa düşman, Türklüğe düşman adam çıkaramazsınız. Mansur Yavaş vatan, millet, devlet aşığıdır. Mustafa Kemal Atatürk aşığıdır. Ortada bir suç varsa bulur çıkartırsınız. Ama sırf lekeleyelim, karalayalım diyerek de Mansur Yavaş'a PKK'lı işe aldı, PKK'lılarla beraber dediğiniz zaman bunlar hiç hoş olmuyor. Mansur Yavaş'ı da, Ekrem İmamoğlu'nu da seven milyonlarca insan milyonlarca insan var. Sayın Cumhurbaşkanı bunlara da saygı duyun. Nasıl sizi seven insanlar, bir söz söylendiğini zaman üzülüyorsa sizin de karşı tarafın üzüleceğini düşünmeniz lazım." ifadelerini kulandı.

"Memlekete yazık olur"

İktidar cephesinin niyetinin İstanbul ve Ankara'dan intikam almak olduğunu söyleyen Enginyurt "Böyle bir iddia var mı? İBB'de PKK'lı varsa niye yakalamadın. PKK'lı olmak suç değil mi? FETÖ'cü olmak suç değil mi? Niye yakalamadınız? Teftişle terörist yakalandığı nerede görülmüş. Bu ülkede Genel Kurmay Başkanlığı yapmış insanlara kelepçe takıp içeri attınız, bu ülkeyi 15 tane dedeyi 25 Şubat'çı diye ceza verip hapse attınız. 103 tane generali masumane bir bildiri yayınladı diye yargılıyorsunuz. Madem PKK'lıysa niye içeri almıyorsunuz? Teftiş sonucunda ne çıkacaktı ortaya bekliyorsunuz. Devletin istihbaratı yok mu? Bunların suçlu olduğunu biliyorsunuz tutuklasanıza. Ama yok teftiş. Niyet kaybedilen İstanbul ve Ankara'dan böyle bir şekilde intikam alıp milletin gözünden düşürüp yarın oraları tekrar ele geçirebilir miyiz? Memlekete yazık olur." şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1229828/cemal-enginyurttan-mansur-yavas-ve-ekrem-imamogluna-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
m.çoban
11 Ocak 2022, 12:27
bilgileri teyit etmeden atıp tutuyorsan, tahminlere dayalı konuşuyorsan ve bir siyasinin söyleminden ülkücü mü solcu mu hdp li mi ayırt edemiyorsan o siyasi bitmiş demektir