Ankaralılar dikkat! Otobüsler yarından itibaren sefere çıkmayacak...

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Başkanı Kurtuluş Kara, bilet zam oranının düşük olmasıyla birlikte giderlerin karşılanamadığı gerekçesiyle 11 Ocak Salı 2022 tarihi ile araçların sefere çıkmayacaklarını duyurdu.
Ankara Masası
|
10 Ocak 2022, Pazartesi - 23:33
Ankaralılar dikkat! Otobüsler yarından itibaren sefere çıkmayacak...

Ankara Elektrik, Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi ( EGO) Genel Müdürlüğü, "Tüm direncimize rağmen gelinen noktada sürekli artan maliyetler nedeniyle fiyat artışı yapmak kaçınılmaz olmuştur." diyerek toplu ulaşıma zam yapılacağını duyurmuş ve zamlı ulaşım ücretleri uygulanmaya başlanmıştı. 

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Başkanı Kurtuluş Kara zam oranını düşük bulduklarını belirterek Özel Halk Otobüsleri'nin sefere çıkmayacağını duyurdu.

"Mazot alamadığımız için sefere çıkamıyoruz"

Özel Halk Otobüsü esnafının mazot dahi alabilecek geliri kalmadığına dikkat çeken Kara şöyle devam etti:

"Mazot dahi alabilecek geliri kalmayan Esnaflarımıza, idari ve siyasi olarak gelir desteği verilmesi yönünde halen bir sonuç bildirilmemiştir. 11 Ocak 2022 Salı günü itibarıyla, MAZOT ALAMADIĞIMIZ için, araçlarımızı sefere çıkaramayacağız. Mücbir sebepler nedeniyle çalıştıramadığımız araçlarımızın en kısa seferlerine dönebilmesi için gerekli çalışmaların tamamlanmasını temenni etmekteyiz. Hizmet veremediğimiz bu günlerde Ankara lı hemşerilerimizin bizleri anlayışla karşılamasını umut ediyoruz."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1230713/ankaralilar-dikkat-otobusler-yarindan-itibaren-sefere-cikmayacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
Mevlüt Dalkılıç
09 Mart 2022, 23:25
Dolmuş ve özel halk otobüsleri mazot alamadıkları için sefere cikmayacakkarmış inşallah birdaha mazot alabilecek parayı ömürboyu bulamasınlar .