Bülent Ersoy, Anıtkabir ziyaretine ilişkin konuştu

Bülent Ersoy, bir askerin kendisine şemsiye tutmasıyla ilgili "Kimse bana şemsiye versin, sandalye versin demedim. Sandalyeyi zaten kendim götürdüm. Komutanın ve garip asker çocuğun sürülmesi doğru şeyler mi?" dedi.
Ankara Masası
|
14 Ocak 2022, Cuma - 12:00
Bülent Ersoy, Anıtkabir ziyaretine ilişkin konuştu

Ünlü sanatçı  Bülent Ersoy, Anıtkabir'i ziyareti sırasında bir askerin kendisine şemsiye tutmasının ardından gelen tepkiler ve Anıtkabir Komutanı Hava Savunma Albay Hakan Osman Sert'in görevinden alındığı iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erol Köse'ye konuşan Bülent Ersoy, "Sadece ve sadece ataya duamı ettim. Mozalesinin başında saygı duruşunda bulundum. Kimse bana şemsiye versin, sandalye versin demedim. Sandalyeyi zaten kendim götürdüm. Komutanın ve garip asker çocuğun sürülmesi doğru şeyler mi? Şemsiye tutulmasına gerek de yoktu. Ben oraya gittiysem yağmur da olsa sel de olsa kar da yağsa ki yağıyordu zaten. Saygı duruşunda dururken şapkamı çıkardım. Adamdan böyle bir talebim olmadı zaten. Çünkü başımda şapkam vardı. Şapkam çıktığı zaman da yanımda ve arkamda görevli yoktu. Bir ara demek ki tutmuş. Bunda benim ne gibi dahlim olabilir. Ben istemesem görmesem de şemsiye tutmuşlar. Ne olacak ne var bunda?" dedi.

Ne olmuştu?

Tekerlekli sandalye üzerinde Anıtkabir'e giden ünlü sanatçı Bülent Ersoy'a bir subayın şemsiye tuttuğu görüntü, büyük tepki çekmişti. Bu görüntülerin ardından Milli Savunma Bakanlığı olayla ilgili inceleme başlatırken Anıtkabir Komutanı'nın da görev yerinin değiştirildiği ileri sürüldü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1237285/bulent-ersoy-anitkabir-ziyaretine-iliskin-konustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.