Trabzonspor, Sivas'a konuk oluyor

Lider Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında bugün deplasmanda Demir Grup Sivasspor'la karşılaşacak.
Ankara Masası
|
15 Ocak 2022, Cumartesi - 12:55
Trabzonspor, Sivas'a konuk oluyor

Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında lider Trabzonspor sahasında Sivasspor ile mücadele edecek.

Ligde 20 hafta sonunda 49 puanla en yakın rakibi İttifak Holding Konyaspor'un 10 puan önünde lider durumda bulunan bordo-mavililer, Sivasspor'u yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha geride bırakmak istiyor.

Bordo-mavililerde milli takım kampında bulunan Kouassi, sakatlıkları süren Djaniny ve Trondsen ile Kovid-19 testi pozitif çıkan iki oyuncu kadroda yer alamayacak.

Süper Lig'de 2021-2022 sezonunda çıktığı 20 müsabakada 7 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 yenilgi yaşayarak 29 puan toplayan Sivasspor, 49 puanla lider durumda bulunan Trabzonspor karşısında galibiyet arayacak.

Sivasspor'da bu karşılaşma öncesi sakatlığı bulunan Jorge Felix, Fredrik Ulvestad, Hakan Arslan ile ülkelerinin milli takımında olan Max Gradel ve Fayçal Fajr, kadroda yer almayacak.

Muhtemel 11'ler

Sivasspor: Ali Şaşal, Ahmet Oğuz, Samba Camara, Caner, Uğur, Coffie, Özkan Yiğiter, Kerem Atakan, Erdoğan, Pedro Henrique, Leke James

Trabzonspor: Uğurcan, Bruno Peres, Hugo, Denswil, İsmail, Dorukhan, Bakasetas, Hamsik, Abdülkadir Ömür, Visca, Cornelius

Sivasspor-Trabzonspor maçı saat kaçta?

Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak müsabakayı, hakem Mete Kalkavan yönetecek. Mücadele  beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1238737/trabzonspor-sivasa-konuk-oluyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.