Temel Karamollaoğlu'ndan teşekkür listesi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, koronavirüs tedavisinin ardından geçmiş olsun dileklerini ileten isimlere teşekkür etti. Karamollaoğlu'nun listesinde MHP lideri Devlet Bahçeli'nin olmaması dikkat çekti.
Ankara Masası
|
18 Ocak 2022, Salı - 10:23
Temel Karamollaoğlu'ndan teşekkür listesi

Koronavirüse yakalanan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, hastanede sürdürülen tedavisinin ardından taburcu oldu.

Sağlığına kavuşan Karamollaoğlu'nun ilk icraatı kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten siyasilere teşekkür etmek oldu.

Karamollaoğlu sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında "Tedavi sürecim boyunca; arayan, mesaj gönderen, hastaneye kadar ziyaretime gelen siyasi parti genel başkanlarına, bakanlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, STK temsilcilerine, teşkilat mensuplarımıza ve aziz milletimize çok teşekkür ediyorum." diye yazdı.

Bir de teşekkür listesi yayımlayan Karamollaoğlu,  AK Parti, CHP, HDP ve İYİ Parti liderleri yer alırken   MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ne teşekkür etmemesi dikkat çekti.

Listede Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, siyasi parti liderleri, eski cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ve bazı bakanlar yer aldı.

İşte o liste:

Korona geçiren Karamollaoğlu, kendisine geçmiş olsun diyenlere tek tek teşekkür etti! Bahçeli'nin olmaması dikkat çekti
http://www.ankaramasasi.com/haber/1242140/temel-karamollaoglundan-tesekkur-listesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.