Cemal Enginyurt'tan hükümete faiz eleştirisi

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "Nas'a göre faiz haramdı. Ne oldu? Nas değişti mi?" ifadelerini kullanarak hükümete eleştirilerde bulundu.
Ankara Masası
|
20 Ocak 2022, Perşembe - 14:27
Cemal Enginyurt'tan hükümete faiz eleştirisi

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda hükümete eleştirilerde bulundu. 

Enginyurt yaptığı açıklamada, " Nas'a göre faiz haramdı. Sayın Erdoğan, "Allah'ın emirlerini uygulayacağım, faiz indirimi devam edecek" diyordu. Merkez Bankası faiz indirimini pas geçti. Ne oldu? Nas'a göre emirler değişti mi. Allah'ın emri haşa ortadan kalktı mı? Niye indirime devam etmediniz. Çünkü sizde biliyorsunuz ki ve bugün de gösterdiniz ki, uygulamanız başkan yanlıştı. Dolar 18,5 çıktıysa sebebi sizdiniz. Faiz sebep enflasyon sonuç yalanınızdı." dedi.

"Bugün bütün Türkiye gördü ki enflasyon sonuç faiz sebeptir"

Enginyurt eleştirilerini şöyle sürdürdü: "Bugün bütün Türkiye gördü ki enflasyon sonuç faiz sebeptir. Sizde bugün bunu ispat ettiniz. Bundan sonra söyleyeceğiniz sözlerin hiçbirinin hükmü yoktur. Enflasyon sebep faiz sonuçtur. Türk milletini bir kez daha kandırdınız. Türk milletinin dini duygularıyla oynadığınızı bir kez daha ispat ettiniz. Yönetemiyorsunuz gideceksiniz." 


http://www.ankaramasasi.com/haber/1248778/cemal-enginyurttan-hukumete-faiz-elestirisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.