Bizim Köyün Kızları programının yarışmacısı Kübra Ece'den acı haber

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Bizim Köyün Kızları yarışmasına damgasını vuran yarışmacı Kübra Ece'nin intihar ederek hayatına son verdiği öğrenildi.
Büşra Bayrak
|
31 Ocak 2022, Pazartesi - 17:26
Bizim Köyün Kızları programının yarışmacısı Kübra Ece'den acı haber

TRT1 kanalında yayınlanan 'Bizim Köyün Kızları' yarışmasıyla sosyal medyada adını duyuran ve takipçi kitlesine kavuşan Kübra Ece, 4.kattaki evinin camından kendini bırakarak intihar ettiği öne sürüldü.

Vefat haberini Ece'nin de yakın arkadaşı olan, Instagram fenomeni Habibe Durkaya yaptığı paylaşımıyla doğruladı.

Durkaya, "Babanla konuşana kadar inanmak istemedim. Neden gittin neden? Ben seni hep gülen yüzünle hazırlayacağım. BKK'nın (Bizim Köyün Kızları) meleği. Mekanın cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Cenaze törenine de katılan Habibe Durkaya, bir başka storysinde Ece'nin tabutunun fotoğrafını paylaşarak,"Ben senin düğününe gelecektim cenazene değil… Ben seni beyaz gelinlikle görecektim kefenle değil… Orda yatmak sana yakışmadı Kübra. Senin hayat ışığın vardı. Senin güzel hayallerin vardı. Senin hayallerini kim soldurduysa yarınları yok olsun. Rahat uyu kardeşim mezarında Bu dünya onlara da kalmayacak…"dedi.

Öte yandan, Kübra Ece'nin intihar nedeni henüz kesinlik kazanmamakla birlikte nişanlısını evinde başka bir kadınla uygunsuz bir şekilde yakalaması olduğu öne sürüldü.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1270335/bizim-koyun-kizlari-programinin-yarismacisi-kubra-eceden-aci-haber
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.