Yavuz Ağıralioğlu'ndan yeni parti kuracağı iddialarına yanıt

Son dönemde yaptığı açıklamalarla dikkat çeken İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu yeni parti kuracağı iddialarını yalanladı. Ağıralioğlu "İlk seçimde emaneti alacağız inşallah. İttifak ile ilgili olanlar dahil her şey algı ve iftira" dedi.
Ankara Masası
|
03 Şubat 2022, Perşembe - 09:45
Yavuz Ağıralioğlu'ndan yeni parti kuracağı iddialarına yanıt

Son dönemde yaptığı açıklamalarla dikkat çeken İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu   "Millet İttifakı dağılıyor mu?" "Yeni parti mi kuracak?" sorularına cevap verdi.

Partisinden istifa edeceği iddia edilen Ağıralioğlu, gazeteci Arzu Erdoğral'a konuştu.

Ağıralioğlu, "İYİ Parti'yi kurduk, yerel yönetimleri kazandık şimdi ilk seçimde iktidar olmanın gayretindeyiz. Biz şu anda iktidar iddiası olan coşkulu bir partiyiz. İlk seçimde emaneti alacağız inşallah. İttifak ile ilgili olanlar dahil her şey algı ve iftira. Buralara kadar düşmesi iktidarın gerçekten çok sıkıştığının göstergesi" dedi.

İYİ Partili Ağıralioğlu'ndan yeni parti kuracağı iddialarına yanıt: İttifak ile ilgili olanlar dahil her şey algı ve iftira

Ağıralioğlu'nun çıkışları

Millet İttifakı ortaklarından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Demokrasinin yolu Diyarbakır'dan geçer" sözlerine tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu "Demokrasi ve hukukun yegâne adresi Ankara'dır" ifadesini kullanmıştı.

Ağıralioğlu daha sonra gerçekleştirdiği basın toplantısında "İYİ Parti olmasa CHP, Cumhur İttifakı'ndan oy alamaz" çıkışında bulunmuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1277123/yavuz-agiralioglundan-yeni-parti-kuracagi-iddialarina-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.